Uitstapjes vlakbij Museum Proeverij De Koffietuin

Fort Wierickerschans Bodegraven

bodegraven, Zuid-Holland (0.65km)  -  Fort Wierickerschans is een zeventiende-eeuws fort tussen Bodegraven en Nieuwerbrug. Omgeven door natuur en pal aan de Oude Rijn is dit de ideale feestlocatie!

doordeweeks geopend 

Het Kaas Museum

bodegraven, Zuid-Holland (3.01km)  -  Leer in het vernieuwde Het Kaas Museum in Bodegraven alles over kaasmaken. Al in de achttiende eeuw werd in deze regio boerenkaas gemaakt.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Kuil

bodegraven, Zuid-Holland (3.01km)  -  Zwembad de Kuil heeft een subtropisch recreatiebad, een groot wedstrijdbad en een buitenbad. Attracties als een glijbaan en springtoren in het buitenbad zorgen voor een spetterend verblijf.

elke dag geopend 

Het Kookstation

bodegraven, Zuid-Holland (3.11km)  -  Kom koken in het oude stationsgebouw van Bodegraven! Het historische NS-station is omgetoverd tot een ware kookstudio. Voel de culinaire passie en leer nieuwe technieken.

elke dag geopend 

Sint Willibrorduskerk Bodegraven

bodegraven, Zuid-Holland (3.24km)  -  In Bodegraven staat de Sint Willibrorduskerk. Deze kerk beschikt over een prachtig orgel, gebouwd door de beroemde orgelmaker Michaël Maarschalkerweerd.

open op maandag, woensdag en vrijdag 

Speel- en dierenpark De Oude Zustertuin

bodegraven, Zuid-Holland (3.33km)  -  Deze voormalige kloostertuin in Bodegraven geeft ontspanning tussen de dieren. Kinderen maken kennis met de natuur en ravotten op de speelplaats.

elke dag geopend 

Brouwcafé De Molen

bodegraven, Zuid-Holland (3.37km)  -  Bierliefhebbers opgelet. Echt Molenbier drink je in het Zuid-Hollandse stadje Bodegraven. Brouwer Menno Olivier produceert al jarenlang het bier in Brouwcafé De Molen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Hollandse Boerderij

bodegraven, Zuid-Holland (3.44km)  -  De Hollandse Boerderij is een heerlijk oord op het platteland in Bodegraven. Voor wandelaars en fietsers is het een afstapadres voor een stevige lunch met producten uit de streek. Groepen kunnen overnachten in een van de groepsaccommodaties.

elke dag geopend 

Kaasboerderij De Graaf

bodegraven, Zuid-Holland (3.64km)  -  Geniet op Kaasboerderij De Graaf na een rondleiding van de lekkerste kazen. Daarnaast zijn er verschillende manieren om de omgeving te verkennen.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Eropuit op een E-Chopper

bodegraven, Zuid-Holland (3.91km)  -  Met een E-Chopper van Spyder Wheelz toer je elektrisch door de omgeving. Ontdek de mooiste pareltjes uit je regio tijdens je route.

elke dag geopend 

De Reeuwijkse Plassen

reeuwijk, Zuid-Holland (4.62km)  -  Wandel en fiets langs bijzonder mooie plekjes in dit veenlandschap. Zwemmen, surfen, kanoën en luieren aan de waterkant, dat kan bij de Reeuwijkse Plassen.

elke dag geopend 

Slapen bij de boer - TaarTenTuin

aarlanderveen, Zuid-Holland (4.75km)  -  TaarTenTuin heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Ga back to the basics tijdens je verblijf op de boerderij in Aarlanderveen.

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Fuut

reeuwijk, Zuid-Holland (5.38km)  -  De Fuut is een mooi openluchtzwembad in Reeuwijk voor een gezellig dagje weg in de buitenlucht. Het zwembad heeft drie verschillende baden en een grote ligweide.

geopend, elke dag geopend 

Streekmuseum Reeuwijk

reeuwijk, Zuid-Holland (5.52km)  -  De geschiedenis van de Reeuwijkse Plassen komt tot leven in het Streekmuseum Reeuwijk. Een verhaal over turfwinning, Goudse boerenkaas en botenbouw.

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag 

Uitje Nieuwkoop

nieuwkoop, Zuid-Holland (5.66km)  -  Zin in een actief uitje met elkaar? Stap dan in zo'n leuk fluisterbootje van Uitje Nieuwkoop en vaar de Nieuwkoopse Plassen op. Wat deze boottochtjes anders maakt dan andere zijn de gave opdrachten die je onderweg tegenkomt.

elke dag geopend 

Ontdek de wereld van kaas bij Cheese Experience Woerden!

woerden, Utrecht (6.14km)  -  Verdiep je in de wereld van kaas in het enige nog in werking zijnde Kaaspakhuis in Nederland! Bewonder het pakhuis tijdens de rondleiding en proef zelf een stukje van één van de boerenkazen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Botenverhuur en palingrokerij Hoogerwerf

nieuwkoop, Zuid-Holland (6.15km)  -  Vaar over de Nieuwkoopse Plassen. Werp je hengel uit of geniet van de rustieke omgeving. Na de tocht kun je genieten van een broodje Nieuwkoopse paling. Op ambachtelijke wijze gerookt in het visserscafé.

geopend op afspraak of bel +31 (0)172 57 13 55 /+31 (0)6 227 70 034 

Drive-in-museum Woerden

woerden, Utrecht (6.19km)  -  Parkeer je auto in parkeergarage Castellum en zie hoe hier eens Romeinen leefden in een gratis tentoonstelling. In het Drive-in-museum in de parkeergarage zijn gratis archeologische vondsten te bewonderen.

elke dag geopend 

Stadsmuseum Woerden

woerden, Utrecht (6.37km)  -  In Stadsmuseum Woerden ontdek je de geschiedenis van het Groene Hart. Per jaar toont het stadsmuseum vier à vijf tentoonstellingen over dit thema, maar ook schilderijen van de streek en van de stad Woerden.

's maandags gesloten 

Celebrations Autoverhuur

Celebrations Autoverhuur

Scheur met korting in een vette Ferrari Vraag een willekeurig persoon naar zijn droomauto en de kans is groot dat diegene "Ferrari" noemt. Voor de meesten blijft zo'n rood racemonster op de oprit een droom, maar je kunt wel een proefritje maken. Huur een Ferrari en... gassen maar!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Proeverij De Koffietuin