Uitstapjes vlakbij Landal Strand Resort...

Strandtheater Houten Kaap

ouddorp, Zuid-Holland  -  Bij Strandtheater Houten Kaap in de duinen kun je niet alleen terecht voor voorstellingen, maar ook voor workshops, films en evenementen. En de ligging is fenomenaal: in de duinen, op een steenworp afstand van het strand.

Strandplein Ouddorp Duin

ouddorp, Zuid-Holland (0.09km)  -  Net achter het strand in de duinen ligt Ouddorp Duin. Een gezellig strandplein met winkeltjes, een restaurant, een theater en speelplekken voor de kinderen. Hier worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

RCN Toppershoedje

ouddorp, Zuid-Holland (0.5km)  -  RCN Toppershoedje in Ouddorp ligt aan de prachtige Noordzeekust met haar uitgestrekte stranden en duinen. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Ontdek de bungalows en kampeerplekken.

Noordzeestrand Ouddorp

ouddorp, Zuid-Holland (1.76km)  -  Ouddorp is door het AD ooit verkozen als beste badplaats van Nederland met het Noordzeestrand als mooiste strand. Een goede reden om dat zelf te komen ervaren!

Vuurtoren Westhoofd

ouddorp, Zuid-Holland (3.26km)  -  Aan de Ouddorpse kust staat de helderste vuurtoren van Nederland. Vuurtoren Westhoofd is één van de twee vuurtorens in Nederland die nog bemand is.

Goereese Toren

goedereede, Zuid-Holland (4.69km)  -  Beklim de Goereese Toren en ontdek het prachtige uitzicht en welke functies deze eeuwenoude toren in het pittoreske stadje Goedereede heeft gehad.

beachevents Zeeland

ouddorp, Zuid-Holland (4.98km)  -  Beachevents Zeeland is een bekende organisator van sportieve activiteiten voor gezinnen, scholen en bedrijven. Doe eens een lekker actief en ga bijvoorbeeld powerkiten!

A Seal: zeehondenopvang en expo

stellendam, Zuid-Holland (9.32km)  -  Bezoek en help opgevangen zeehonden bij zeehondenopvang en expo A Seal in Stellendam. Bezoek bij A Seal ook de expo waar je kunt klimmen op zandbanken, aangespoelde zeecontainers kunt verkennen en leer alles over het redden van mens en dier op zee.

The Scuba Experience

scharendijke, Zeeland (10.28km)  -  Het Nederlandse onderwaterleven is zeer bijzonder. Duikschool Scharendijke organiseert duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde voor beginners en gevorderden.

Kaasboerderij Van Schaik

stellendam, Zuid-Holland (10.43km)  -  Bij Kaasboerderij Van Schaik leer je hoe kaas gemaakt wordt. Er zijn vele zuivelproducten te koop, waaronder diverse ambachtelijk kazen. Van jong tot overjarig, met kruiden, 20+, 30+ en 35+.

Kabouterbos Renesse

renesse, Zeeland (13.02km)  -  In Kabouterbos Renesse zie je echt de kabouters! Aan het werk, schuilend in een kasteeltje, lopend over een hoog bruggetje tussen twee bomen... er is zelfs een heel dorpje, verstopt tussen het mos!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landal Strand Resort Ouddorp Duin