Uitstapjes vlakbij Station Holland Spoor

Klimmuur Den Haag Hollands Spoor

den haag, Zuid-Holland (0.14km)  -  Met professionele instructeurs aan de touwen is klimmen een eitje bij Klimmuur Den Haag Hollands Spoor. Ook ervaren klimmers gaan hier de uitdaging aan!

elke dag geopend 

MegaStores Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.56km)  -  MegaStores Den Haag is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. Op de drie verdiepingen zijn ruim dertig woonwinkels te vinden.

elke dag geopend 

Rondvaart Salonboot Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.58km)  -  Vaar mee met een luxe monument van Den Haag tot aan Delft. De Oriënt verwelkomt iedereen: van families tot zakenpartners.

elke dag geopend 

Rondvaarten Den Haag - De Ooievaart

den haag, Zuid-Holland (0.61km)  -  Maak een rondvaart door de binnenstad van Den Haag en laat je verrassen op De Ooievaart. Vanaf de open boot is een heel andere kant van de stad te zien.

elke dag geopend 

Yi Jun Peace Museum

den haag, Zuid-Holland (0.66km)  -  Yi Jun streed jarenlang voor vrede en de onafhankelijkheid van Korea, tot zijn moord in Den Haag in 1907. In het Yi Jun Peace Museum wordt hij geëerd.

's zondags gesloten 

Theater aan het Spui

den haag, Zuid-Holland (0.77km)  -  Theater aan het Spui ligt midden in het culturele hart van Den Haag aan het Spuiplein. Prachtige dans- en toneelvoorstellingen worden in het theater opgevoerd. Ook worden meerdere festivals in het theater georganiseerd, zoals het Holland Dance...

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Chinatown

den haag centrum, Zuid-Holland (0.77km)  -  Wandel door de toegangspoort naast de Bijenkorf in de Wagenstraat en je bent midden in Chinatown! Hier vind je alles wat de Aziatische keuken en cultuur te bieden hebben.

elke dag geopend 

Afro Indian Market Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.85km)  -  Bij de Afro Indian Market in Den Haag vind je exotische beautyproducten die elders in Nederland niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn.

's zondags gesloten 

Open Amare

den haag, Zuid-Holland (0.86km)  -  In de openbare ruimte van Amare in Den Haag bezoek je gratis podiumkunsten.

elke dag geopend 

Amare

den haag, Zuid-Holland (0.86km)  -  In het hart van Den Haag staat het hypermoderne cultureel huis Amare. Broedplaats voor creatief talent en de plek waar je als bezoeker geniet van de mooiste podiumkunsten.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag 

Het Haags Gemeentearchief

den haag, Zuid-Holland (0.93km)  -  Meer weten over de geschiedenis van Den Haag? Het Haags Gemeentearchief biedt uitkomst!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Atrium City Hall

den haag, Zuid-Holland (0.93km)  -  Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is de ontmoetingsplek voor burgers en bezoekers. Bezoek een van de vele culturele, educatieve en maatschappelijke evenementen!

's zondags gesloten 

Pathé Spuimarkt

den haag, Zuid-Holland (0.93km)  -  Het Spui is misschien bekend van Monopoly, maar toevallig is hier ook één van de beste bioscopen te vinden!

elke dag geopend 

De Bijenkorf Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.96km)  -  Geniet van luxe woonartikelen, prachtige kleding en heerlijk eten in de Bijenkorf in Den Haag!

elke dag geopend 

Kookschool Keizer Culinair - Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.99km)  -  De kok speelt de hoofdrol bij Keizer Culinair in Den Haag. Groepen kunnen hier terecht voor een kookles, een wijnproeverij of een vergadering. De locatie is zeer geschikt voor grote groepen door de vijf dubbele kookeilanden.

elke dag geopend 

De Beeldengalerij

den haag centrum, Zuid-Holland (0.99km)  -  Met een wandeling langs De Beeldengalerij bekijk je kunst in het wild. Van Karel Appel tot Haagse Harry, tijdens het winkelen of uitgaan loop je deze beelden letterlijk tegen het lijf.

elke dag geopend 

Primark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1km)  -  Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

elke dag geopend 

Amaze Escape Events

den haag, Zuid-Holland (1.06km)  -  Welke van de vier spannende themakamers van Amaze Escape probeer jij? Hoe goed is jullie teamwork en hoe goed kun je tegen stress? Test het uit in deze escaperoom!

elke dag geopend 

ComedyCity

den haag centrum, Zuid-Holland (1.07km)  -  Stand-up comedy is in de Verenigde Staten al jaren een begrip en in Den Haag nu ook! Beleef een hilarische avond bij ComedyCity in de Hofstad en bereid je voor op keiharde grappen.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Lush Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.09km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Station Holland Spoor