Uitstapjes vlakbij OERRR Speelnatuur Hompesche...

Stevensweert Marina

stevensweert, Limburg (1.76km)  -  Stevensweert Marina ligt op loopafstand van het pittoreske plaatsje Stevensweert. Geniet van een dag zon, water en strand en ervaar het zomergevoel.

Stevensweert Beach

stevensweert, Limburg (2.48km)  -  Zie de boten voorbij varen, terwijl je zelf op het water dobbert of loom in het zand ligt. Zonaanbidders, waterliefhebbers en bouwers van zandkastelen genieten op het strand aan de uiterwaarden van de Maas: Stevensweert Beach.

Museum van de Vrouw

echt, Limburg (2.66km)  -  Er is maar één museum in Nederland waar de vrouw echt centraal staat: in het Museum van de Vrouw in Echt. Elk jaar is hier weer een andere tentoonstelling te zien.

Merklappenmuseum

dieteren, Limburg (4.85km)  -  Het Merklappenmuseum heeft sinds 1987 wel vijfhonderd verschillende merklappen in de collectie. Ontdek in dit museum de meest unieke merklappen uit heel Europa.

Fun Beach Event & Leisurepark

panheel, Limburg (6.61km)  -  Kom zwemmen en borrelen bij Fun Beach Event & Leisurepark. Fun Beach organiseert allerlei leuke groepsuitjes. Samen survivallen, leren schermen of cocktails shaken. Er is hier van alles te doen voor vrienden, families en collega's.

Golfbaan Echt-Susteren

susteren, Limburg (6.66km)  -  Golfbaan Echt-Susteren heeft een van de langste banen van Nederland. De baan is gebouwd conform de United States Golf Associatons (USGA) specificaties en is daarom een ideale baan voor snelle spelers.

Kasteel Wolfrath

holtum, Limburg (8.19km)  -  Het zeventiende-eeuwse Kasteel Wolfrath kent een rijke geschiedenis. Tegenwoordig is het complex te huur voor vergaderingen en evenementen.

Sportplaza Het Anker

buchten, Limburg (8.64km)  -  Bij het veelzijdige Sportplaza Het Anker kun je recreatief zwemmen en lekker van de glijbaan glijden. Maar ook is er de mogelijkheid om zwemlessen of aquasporten te volgen.

Yellow Rent - Verken Limburg op de fiets

kelpen-oler, Limburg (9.96km)  -  Wat is de beste manier om het veelzijdige Limburg te ontdekken? Juist, op de fiets! Kom tot rust in de prachtige natuurgebieden en pak een terrasje in een pittoresk dorpje. Yellow Rent verhuurt gewone fietsen, (elektrische) tandems en meer.

Rederij de Corporaal

herten, Limburg (11.24km)  -  Ga het water op met familie, vrienden of collega's en geniet van de omgeving op de Maas bij Rederij de Corporaal. Je vertrekt vanaf de Roerkade in Roermond. De vaartocht gaat over de Maasplassen.

Beachclub Koers Zuid

roermond, Limburg (13.5km)  -  Bij Beachclub Koers Zuid geniet je van loungen en watersporten in een relaxte sfeer. Een feest, (privé)les windsurfen of genieten in de zon op de oever: wat kom jij doen?

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van OERRR Speelnatuur Hompesche Molen