1

Uitstapjes vlakbij Wandelroute Sluitgatpad

Werelderfgoed Schokland

schokland, Flevoland (3.28km)  -  De parel van Flevoland is Schokland. De geschiedenis komt op dit bijzondere voormalige eiland tot leven. Maak een mooie wandeling of bezoek het museum. Schokland verrast elke keer opnieuw!

Museumhuis Polman

nagele, Flevoland (3.61km)  -  Wie binnenstapt in Huis Polman gaat terug naar 1956, toen dit huis behoorlijk innovatief was. Grote ramen, strakke lijnen en als kers op de taart een lavet in de badkamer. Een icoon van het Nieuwe Bouwen, elke zaterdag open voor publiek.

Wandelroute Jaagpad

tollebeek, Flevoland (7.76km)  -  Ontdek wandelroute de Jaagpad, dit is de route voor wandelaars die de balans tussen platteland en dorp, natuur en cultuur willen ervaren terwijl ze lekker uitwaaien.

XL De Ateliers

dronten, Flevoland (8.44km)  -  XL De Ateliers organiseert workshops en cursussen op het gebied van theater en cultuur. Verder verhuurt het bedrijf haar ruimte aan kunstenaars en bedrijven uit de creatieve sector.

Wandelroute Rondje Tollebeek

tollebeek, Flevoland (8.47km)  -  Ontdek wandelroute Rondje Tollebeek door Torbeek, het nieuwste dorp in de noordoostelijke polder. Kom meer te weten over de bijzondere poldergeschiedenis van het dorp en zijn omgeving.

Kinderboerderij De Stekplek

urk, Flevoland (8.99km)  -  Met mooi en minder mooi weer vermaken de kids zich hier als de beste. Schijnt het zonnetje? Ga gezellig spelen met de schapen! Vallen de eerste druppels op je hoofd? Ren dan naar de schuur bomvol leuke dieren.

Wandelroute Gaospad

swifterbant, Flevoland (9.14km)  -  Ontdek de combinatie van hoogte- en dieptepunten, luwte en wind en kalmte en dynamiek bij wandelroute Gaospad. Als je door dit heuvelachtige gebied loopt, voel je het verschil in ruimte.

Ski-inn Dronten

dronten, Flevoland (9.99km)  -  Ski-inn Dronten is een indoor skibaan met een zogenaamde 'eindeloze piste', een ideale oefenbaan voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders.

De Meerpaal

dronten, Flevoland (10.01km)  -  Jazz, cabaret en opera: bij theater De Meerpaal in Dronten is het allemaal te vinden. Ook beschikt het theater over een bioscoop.

Gemaal Kampen

kampen, Overijssel (11.15km)  -  Gemaal Broeken en Maten wordt tegenwoordig niet meer gebruikt, maar werkt nog steeds! Bekijk het gemaal tijdens een rondleiding of breng er een dagje door en kies uit de vele activiteiten rondom het gemaal.

Escaperoom Kampen

kampen, Overijssel (11.34km)  -  Escaperoom Kampen laat je het mysterie van de monniksorde oplossen. Een heuse monnik geeft je instructies en daarna moeten jullie zelf aan de slag!

Netl de Wildste Tuin

kraggenburg, Flevoland (11.69km)  -  Wat eerst een akkerbouwland met witlof was, is nu een enorm recreatiepark midden in de Noordoostpolder. Netl de Wildste Tuin is de ultieme bestemming voor liefhebbers van strand, natuur, wandelingen en relaxen.

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (12.16km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wandelroute Sluitgatpad