1

Uitstapjes vlakbij Aquacentrum Den Helder

Bowlen bij Hotel Den Helder

den helder, Noord-Holland (0.51km)  -  Bij het gastvrije driesterrenhotel Den Helder kun je heerlijk bowlen, midgetgolfen of een dinerfeestje vieren.

elke dag geopend 

Word een held op zee in het Reddingmuseum

den helder, Noord-Holland (1.53km)  -  Kun jij levens redden op zee? In Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers trotseer je windkracht 10 in de windtunnel, leer je scheepsknopen leggen en vaar je woeste wateren in de vaarsimulator. Leuk voor kids!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Theater de Kampanje

den helder, Noord-Holland (1.55km)  -  Vroeger was het een ketelmakerij, nu geniet je hier van theater! Stap binnen op de bijzondere locatie van Theater de Kampanje en ontdek de voorstellingen.

doordeweeks geopend 

Discotheek Odeklonje

den helder, Noord-Holland (1.58km)  -  Dans en zing mee in Danszing Odeklonje. Odeklonje is een café, club en skihut in één!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kade60 Eten & Drinken

den helder, Noord-Holland (1.58km)  -  Dineren op een historisch bijzondere plek, dat kan in Den Helder. Kade60 Eten & Drinken is gevestigd in de voormalige ijzergieterij van scheepswerf Willemsoord.

's maandags gesloten 

Dagje uit op de grootste marinebasis van Nederland - Willemsoord

den helder, Noord-Holland (1.72km)  -  De historische scheepswerf Willemsoord bruist als nooit tevoren. Ontdek dit monumentale stukje Den Helder, met prachtige schepen. En steek zelf ook je handen uit de mouwen. Er zijn leuke musea en bijzondere schepen te zien!

elke dag geopend 

Kinepolis Den Helder

den helder, Noord-Holland (1.74km)  -  Ga achterover zitten in een van de zalen van bioscoop Kinepolis in Den Helder en bekijk de nieuwste films!

elke dag geopend 

Fort Westoever

den helder, Noord-Holland (1.86km)  -  Fort Westoever is gebouwd rond 1825 om het net aangelegde Noord-Hollands kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. Dankzij de nieuwe bewoners is er tegenwoordig van alles te beleven op het fort en het omliggende terrein....

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vuurtoren De Lange Jaap

huisduinen, Noord-Holland (1.86km)  -  Waarom deze vuurtoren 'De Lange Jaap' heet, is niet zo moeilijk! De top van deze hoogste gietijzeren toren van Europa zwenkt bij veel wind soms wel één meter uit, schijnt...

elke dag geopend 

Pannenkoekenvallei

den helder, Noord-Holland (1.88km)  -  Schuif aan in de Pannenkoekenvallei voor een pannenkoek in vele variaties! Of geniet van een lunch of borrel op het terras bij dit gezellige pannenkoekenrestaurant.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kunst- en natuurproject De Nollen

den helder, Noord-Holland (1.89km)  -  Verwonder je over de indrukwekkende sculpturen, bouwsels en schilderingen van kunstenaar R.W. van de Wint, die van De Nollen een groot kunstproject maakte.

geopend, open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De KlimVallei

den helder, Noord-Holland (1.92km)  -  Klim door bomen, slinger aan touwbruggen en beland zonder kleerscheuren weer met beide benen op de grond. Natuurlijk zit je veilig vast tijdens een klimervaring bij De Klimvallei.

elke dag geopend 

Bezoekerscentrum De Helderse Vallei

den helder, Noord-Holland (1.93km)  -  Bezoekerscentrum De Helderse Vallei is de toegangspoort tot het natuurgebied De Helderse Duinen. Kom kijken op de kinderboerderij of doe mee aan een van de natuurexcursies.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Fort Kijkduin

huisduinen, Noord-Holland (2.03km)  -  In Fort Kijkduin staat de geschiedenis van het fort, haar bewoners en de omgeving centraal. Bezoek ook het Noordzeeaquarium, waar vissen uit de Noordzee wonen.

elke dag geopend 

Nogal Wiedus

huisduinen, Noord-Holland (2.05km)  -  Dineer aan het water bij Nogal Wiedus in Huisduinen, vlakbij Den Helder.

elke dag geopend 

Stap aan boord van een onderzeeboot in het Marinemuseum!

den helder, Noord-Holland (2.11km)  -  Help de Nederlandse marine de wereldzeeën te beschermen en stap aan boord van een marineschip en een onderzeeboot in het Marinemuseum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Camping Duinzoomhoeve

julianadorp, Noord-Holland (3.95km)  -  Kamperen bij de boer, tussen de bollenvelden en ook nog heerlijk aan de kust? In Julianadorp genieten vakantiegangers van hun welverdiende rust op camping De Duinzoomhoeve.

geopend, elke dag geopend 

Camping 't Noorder Sandt

julianadorp, Noord-Holland (5.08km)  -  Aan de prachtige Noordzee in Julianadorp ligt Camping 't Noorder Sandt, waar vertier in de zon is te vinden voor het hele gezin!

geopend, elke dag geopend 

Strandhuisjes Julianadorp

julianadorp, Noord-Holland (5.08km)  -  Val in slaap bij het ruisen van de zee en ontwaak met de eerste zonnestralen op het strand. Een verblijf in de Strandhuisjes van Landal in Julianadorp is magisch!

elke dag geopend 

Vakantiepark Strandslag Juliana

julianadorp, Noord-Holland (5.08km)  -  Achter de duinen schuilt het bungalowpark Strandslag Juliana. Actieve vakantiegangers komen hier volledig aan hun trekken en met de zee in de achtertuin is het ook voor zonliefhebbers heerlijk toeven.

geopend op afspraak of bel +31 (0)223 692 300 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Aquacentrum Den Helder