1

Uitstapjes vlakbij Dagje Urk

Museum het Oude Raadhuis

urk, Flevoland  -  Vroeger een eiland, nu een polder. Leer de geschiedenis van Urk kennen in Museum het Oude Raadhuis en ontdek alles over de cultuur en inwoners van het pittoreske dorp.

Ginkiestocht

urk, Flevoland  -  Verken Urk met de Ginkiestocht! Door smalle steegjes, ginkies', en op idyllische plaatsen waar geen toerist komt, leer je Urk op een heel andere manier kennen. Bij het Tourist Info Urk kom je alles te weten over deze wandeltocht.

-aanbevolen door adverteerder-

Galerie Geert Weerstand

urk, Flevoland (0.07km)  -  In de oude dorpskern van Urk vind je Galerie Geert Weerstand. Naast Geerts mozaïeken, glasapplicaties en graveerwerken wordt er ook werk van andere Urker kunstenaars getoond.

Vuurtoren Urk

urk, Flevoland (0.28km)  -  Een bezoek aan de vuurtoren mag op Urk niet ontbreken. Op het hoogste punt van het voormalige eiland staat de achttien meter hoge toren.

Zwem- en recreatiebad 't Bun

urk, Flevoland (0.77km)  -  Even lekker het water in? Neem dan een duik in het gezellige zwembad 't Bun op Urk. In de zomer kan lekker worden gezond in de ligweide.

Speelbos Urk

urk, Flevoland (2.17km)  -  Slinger aan een liaan, bouw een hut of klauter in een boom. In Natuurspeelbos Urk leven de kids zich uit in de natuur.

Kinderboerderij De Stekplek

urk, Flevoland (2.72km)  -  Met mooi en minder mooi weer vermaken de kids zich hier als de beste. Schijnt het zonnetje? Ga gezellig spelen met de schapen! Vallen de eerste druppels op je hoofd? Ren dan naar de schuur bomvol leuke dieren.

Wandelroute Rondje Tollebeek

tollebeek, Flevoland (5.81km)  -  Ontdek wandelroute Rondje Tollebeek door Torbeek, het nieuwste dorp in de noordoostelijke polder. Kom meer te weten over de bijzondere poldergeschiedenis van het dorp en zijn omgeving.

Wandelroute Jaagpad

tollebeek, Flevoland (7.43km)  -  Ontdek wandelroute de Jaagpad, dit is de route voor wandelaars die de balans tussen platteland en dorp, natuur en cultuur willen ervaren terwijl ze lekker uitwaaien.

Museumhuis Polman

nagele, Flevoland (8.9km)  -  Wie binnenstapt in Huis Polman gaat terug naar 1956, toen dit huis behoorlijk innovatief was. Grote ramen, strakke lijnen en als kers op de taart een lavet in de badkamer. Een icoon van het Nieuwe Bouwen, elke zaterdag open voor publiek.

De Stekkentuin

espel, Flevoland (9.98km)  -  Wandel tussen ruim vierhonderd soorten Helleborussen, stokrozen en narcissen met hun schitterende kleurenpracht.

Real Life Gaming voor kinderen

emmeloord, Flevoland (9.99km)  -  Fortnight, Apex Legend, Call of Duty: welk kind speelt het niet? Lekker op avontuur in een spannende wereld. Wist je dat je dit ook in het echt kunt spelen bij Real Life Gaming? Trek een stoere game outfit aan, pak je airsoft game replica en maak...

Wandelroute Boerderijpad

emmeloord, Flevoland (9.99km)  -  Voor een heerlijke wandeling waarbij je in aanraking komt met het boerenleven, moet je bij het Boerderijpad zijn. De wandelroute is 3.1 kilometer lang en voert je langs onder andere een zorgboerderij.

Boerderijpad - Emmeloord

emmeloord, Flevoland (9.99km)  -  Wandelen tussen de volkstuintjes, langs bijenkassen en met wat geluk tussen de lammetjes! Het Boerderijpad laat de schoonheid van Emmeloord zien.

Intratuin Emmeloord

emmeloord, Flevoland (11.12km)  -  De echte tuinliefhebbers gaan naar Intratuin Emmeloord. Hier doe je inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van groen en bloem.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dagje Urk