Uitstapjes vlakbij Zwembad De IJzeren Man Weert

Ga op avontuur in Klimbos Weert

weert, Limburg (0.48km)  -  Voel de adrenaline door je lijf als je van boom tot boom klimt bij ECO Klimbos Weert en weer een hindernis overwint. Wat een kick als je even stilhoudt tussen twee bomen en acht meter omlaag kijkt naar de mooie recreatieplas De IJzeren Man.

KidsPlaza Weert

weert, Limburg (0.56km)  -  Lekker ravotten en overal overheen en doorheen klimmen en klauteren doe je in KidsPlaza Weert. Een leuk dagje weg voor kleine en grote kinderen.

Museum W

weert, Limburg (2.74km)  -  Het gemeentemuseum van Weert vertelt niet alleen de plaatselijke historie, maar heeft ook een grote verzameling religieuze kunst.

Gotcha! Cinema

weert, Limburg (2.81km)  -  Ga voor de leukste en nieuwste films, ook in 3D, naar Gotcha! Cinema. Vul je avondje uit aan met een hapje in het restaurant en een borrel na de film in het café.

Intratuin Weert

weert, Limburg (5.15km)  -  Bij Intratuin in Weert zijn alle benodigdheden voor een mooie tuin te vinden! Tussendoor geniet je in het biologische Tuincafé van wat lekkers.

IJsboerderij Gommers en maisdoolhof

nederweert-eind, Limburg (7.92km)  -  Wandel of fiets in de prachtige natuur bij Nederweert-Eind en plof daarna op het gezellige terras van IJsboerderij Gommers. Voor de kinderen is er een speeltuintje. In de zomer vind je hier het grootste maisdoolhof van Nederland.

De Groote Heide

soerendonk, Noord-Brabant (8.97km)  -  Wandelen, fietsen, paardrijden. Buitenmensen kunnen hun geluk niet op in het prachtige natuurpark De Groote Heide, onder Eindhoven.

Kabouterpad De Pelen

ospel, Limburg (13.01km)  -  Er wonen kabouters in natuurgebied De Pelen! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De IJzeren Man Weert