1

Uitstapjes vlakbij Vakantieverblijven op Ameland

Ameland Rondvluchten

ballum, Friesland (0.04km)  -  Naast een rondvlucht boven Ameland, biedt Ameland Rondvluchten ook rondvluchten aan boven andere waddeneilanden en het Friese kustgebied.

Dagje Ameland: van vuurtoren tot kampvuur

ballum, Friesland (0.23km)  -  Beklim de vuurtoren van Ameland, mountainbike over het strand of kanoën in de branding. Ontdek het eiland met vrienden, collega's of de hele familie. Ameland Actief bezorgt je het mooiste dagje uit!

-aanbevolen door adverteerder-

Groepsherberg De Witte Reep

hollum, Friesland (1.82km)  -  Gezellig op stap met een hele groep? Groepsherberg De Witte Reep is een heerlijk verblijf en biedt onderdak aan 96 mensen. In de directe omgeving bevindt zich één van de mooiste natuurgebieden van Ameland.

Golfbaan Ameland

hollum, Friesland (2.97km)  -  18 holes spelen of kennis maken met het golfen: Golfbaan Ameland is voor iedereen. Hier golf je midden in de natuur!

Molen De Verwachting

hollum, Friesland (3.55km)  -  Neem een kijkje in koren- en mosterdmolen 'De Verwachting', een hoge molen in het Amelandse Hollum.

Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren

hollum, Friesland (3.94km)  -  Bij Onder de Vuurtoren op Ameland geniet je van een heerlijk pannenkoek op een bijzondere plek. Proef de echte specialiteit: De Jutterspannenkoek!

Vuurtoren van Ameland

hollum, Friesland (4.12km)  -  De Vuurtoren van Ameland zie je al vanuit de verte staan! Beklim de 55 meter hoge toren en bekijk de verschillende exposities.

Bunkermuseum Ameland

hollum, Friesland (4.43km)  -  De uitgegraven keukenbunker op Ameland neemt je mee naar een tijd waarin de Duitsers de dienst uitmaakten op het eiland. Hoewel de meeste zomerhuisjes werden afgebroken, wist het zomerhuisje Donax zich staande te houden.

Vakantiehuisjes op Ameland, nabij het strand

ameland, Friesland (5.6km)  -  Geniet van de natuur op waddeneiland Ameland. De rust merk je pas echt goed in de comfortabele vakantiehuizen van Metz. Kijk uit over de duinen, ontbijt in de heerlijke buitenlucht en geniet van een eigen sauna in je vakantiehuisje.

Korenmolen De Phenix

nes, Friesland (5.8km)  -  Neem een kijkje in de bekendste molen van Ameland. In deze molen wordt rogge geplet. De bakker maakt van de rogge het Amelander roggebrood.

Natuurcentrum Ameland

nes, Friesland (5.88km)  -  Verken Ameland met het Natuurcentrum Ameland. Hier leer je meer over het ontstaan van het waddengebied. Vanuit het centrum kun je wadlopen onder leiding van een gids. Geniet en snuif de zilte zeelucht op.

Brandspuithuuske

nes, Friesland (6.02km)  -  Neem een kijkje in een brandspuithuisje op Ameland. Hier werden vroeger de brandspuiten bewaard.

Zwembad De Golfslag

buren, Friesland (7.91km)  -  Zoef van de glijbaan van veertig meter lang en geniet van het water in zwembad De Golfslag op het prachtige eiland Ameland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantieverblijven op Ameland