1

Strand in Koksijde

koksijde, West-Vlaanderen (1.04km)  -  Koksijde is een populaire bestemming als het om strandbezoek gaat. Maar ook cultuurliefhebbers kunnen zich hier uitleven. Een ideale combinatie voor een dagje uit.

Garnaalvissers in Koksijde Oostduinkerke

koksijde, West-Vlaanderen (1.15km)  -  Te paard trotseren garnaalvissers de woeste zee. De enige plek ter wereld waar te paard op garnalen wordt gevist, is Oostduinkerke. Kom kijken hoe de stoere mannen garnalen vangen.

Doornpanne - Hoge Blekker

koksijde, België (2.57km)  -  Doornpanne - De Hoge Blekker is een uniek duingebied aan de West-Vlaamse kust. Hier vind je de hoogste duinrug van de hele Belgische kust en talloze zeldzame planten en insecten.

Dumontwijk

de panne, België (2.96km)  -  Bekijk de charmante Dumontwijk in de Vlaamse stad De Panne. Maak hier mooie foto's en geniet van de architectuur!

Plopsaland De Panne

de-panne, West-Vlaanderen (3.51km)  -  In Plopsaland De Panne komen kinderen hun helden uit de Studio 100 tv-programma's tegen. Wandel mee aan de hand van Kabouter Klus of bezoek het kasteel van Koning Samson.

Plopsaqua De Panne

de-panne, West-Vlaanderen (3.51km)  -  Laat je dromen werkelijkheid worden in Plopsaqua en spetter in het rond in dit bijzondere zwembad: een magische ervaring!

NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum

oostduinkerke, West-Vlaanderen (3.85km)  -  Ontdek het boeiende visserijverleden van Vlaanderen. Alles over vis, vissers en visserij is te vinden in het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum van Oostduinkerke.

Stadhuis Veurne

veurne, België (4.6km)  -  Het historische Stadhuis van Veurne is gebouwd in de typische Vlaamse Renaissancestijl. De buitenkant is al indrukwekkend, maar ook binnen schuilt veel pracht en praal!

Reservaat De Westhoek

de panne, België (4.75km)  -  Bezoek met De Westbroek het oudste natuurreservaat aan de Vlaamse kust. Struin door de duinen en over het strand en spot vogels en vierhonderd (!) soorten planten.

Bakkerijmuseum Veurne

veurne, België (6.09km)  -  Proef een stukje culinair erfgoed in het grootste Bakkerijmuseum van Vlaanderen en bak de lekkerste koekjes en broodjes!

Strand in Nieuwpoort

nieuwpoort, West-Vlaanderen (7.47km)  -  Het strand bij Nieuwpoort is een heerlijk dagje uit. Of het nu strandweer is of niet, hier valt van alles te beleven.

Kinderboerderij De Lenspolder

nieuwpoort, West-Vlaanderen (8.26km)  -  Kinderboerderij De Lenspolder is een heerlijke plek voor kinderen om de natuur en het boerenleven te ontdekken. Het hele jaar door zijn er leuke activiteiten.

Natuurreservaat De IJzermonding

nieuwpoort, West-Vlaanderen (9.19km)  -  Natuurreservaat de IJzermonding in West-Vlaanderen is een uniek natuurgebied, waar zout zeewater en het zoete rivierwater vermengen. Spot zeehonden!

Strand in Middelkerke

middelkerke, West-Vlaanderen (11.27km)  -  Middelkerke heeft de meeste meters strand van alle badplaatsen in België. Kom genieten van een heerlijk dagje aan zee!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Abdijmuseum Ten Duinen