1

Uitstapjes vlakbij Oorlogsmuseum Gdynia

Sauna Aquavia

axel, Zeeland (2.89km)  -  Met de bijzondere buitensauna, verschillende baden, massages en schoonheidsbehandelingen is Sauna Aquavia dé plek voor totale ontspanning.

Het Warenhuis - Museum Land van Axel

axel, Zeeland (3.38km)  -  Het Warenhuis - Museum Land van Axel heeft een verrassend rijke collectie. Onder andere klederdracht en boerenwagens laten de geschiedenis van de streek zien. Beklim ook de watertoren!

Watertoren Axel

axel, Zeeland (3.49km)  -  Beklim de Watertoren van Axel en geniet van een mooi uitzicht over het omliggende natuurgebied! Rondom de toren bevindt zich ook een prachtige tuin.

Museum 't Vlasschuurken

koewacht, Zeeland (4.16km)  -  Museum 't Vlasschuurken biedt een kijkje in de geschiedenis van vlasteelt in Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Vlas werd gebruikt om textiel van te maken. Bekijk de oude gereedschappen die werden gebruikt bij de bewerking van vlas.

Ballonvaren Zeeland

vogelwaarde, Zeeland (6.28km)  -  Ervaar de provincie Zeeland op grotere hoogte bij Ballonvaren Zeeland. Vanuit verschillende locaties stijg je op in een luchtballon om deze prachtige provincie van bovenaf te bewonderen.

Infopunt Hulst

hulst, Zeeland (6.73km)  -  Hulst en omgeving ontdekken? Begin dan bij Infopunt Hulst voor informatie over de streek en mooie wandel- en fietsroutes. Kids mee? Dan zijn de Pagadder- en Reynaertroute aanraders.

's Landshuis

hulst, Zeeland (6.73km)  -  's Landshuis is een huis in Hulst waarvan uit vroeger de omgeving werd geregeerd. Bekijk hier een eeuwenoude gevangenis en maquette van Hulst!

Museum Hulst

hulst, Zeeland (6.75km)  -  Ontdek de Zeeuwse Ziel in Museum Hulst, het streekmuseum van Hulst. De historische voorwerpen laten zien hoe de Zeeuwen vroeger leefden en werkten.

Reynaertland

hulst, Zeeland (6.92km)  -  Een mooie binnenspeeltuin en een buitenzwembad omgeven door een middeleeuws dorpje: dat is Reynaertland. Kom hier zwemmen en spelen met de kids!

Recreatiecentrum Camping de Vogel

hengstdijk, Zeeland (7.87km)  -  Recreatiecentrum de Vogel in Oost-Zeeuws-Vlaanderen is een echte familiecamping. De camping heeft volop waterpret: in het aangrenzende binnenmeer Grootvogel of in het overdekte zwembad. Er is een midgetgolfbaan, kinderboerderij en speeltuin.

Clingse bossen

clinge, Zeeland (9.07km)  -  Vlak bij Hulst vind je een voor Zeeuws-Vlaanderen uniek gebied: de Clingse Bossen. Wandel in alle rust tussen de bomen en spot vogels vanuit de boshut.

Kinderboerderij Terneuzen

terneuzen, Zeeland (9.64km)  -  Kom gezellig knuffelen met schattige dieren op Kinderboerderij Terneuzen. In de speeltuin leven kinderen zich helemaal uit!

Canisvliet

westdorpe, Zeeland (11.13km)  -  De Canisvliet is een uniek en waterrijk natuurgebied nabij Westdorpe, tegen de Belgische grens. Hier vind je kreekresten, bossen en vochtige weilanden. In de wateren zwemmen verschillende bijzondere vissen en in de weilanden spot je kiekendieven...

Schoolmuseum Schooltijd

terneuzen, Zeeland (11.96km)  -  In Terneuzen vind je Museum Schooltijd, een museum met een collectie aan oude schoolspullen. Bekijk oude bankjes, inktpotten, oude aardrijkskundeplaten, telraampjes en nog meer onderwijs attributen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oorlogsmuseum Gdynia