Uitstapjes vlakbij Vakantiepark Europarcs Ruinen

Vogelpark Ruinen

ruinen, Drenthe (2.55km)  -  Bijzondere, tropische vogels, maar ook de Nederlandse weide- en wadvogels. Allemaal zijn ze thuis in het vogelpark Ruinen. Wandel eens door dit prachtige park en ontmoet de mooiste vogelsoorten!

Schaapskooi Achter 't Zaand

dwingeloo, Drenthe (5.32km)  -  Begin je bezoek aan Nationaal Park Dwingelderveld bij Schaapskooi Achter 't Zaand. Zie de schaapskuddes komen of gaan en bezoek op zondagmiddag de schaapskooi. Er vertrekt ook een mooi familiepad vanaf deze idyllische plek.

Smikkelen bij Pannenkoekenboerderij De Zaagkoele

dwingeloo, Drenthe (6.53km)  -  Na een dagje rondstruinen in het Nationaal Park Dwingelderveld heb je wel zin in een lekkere hap. Daarvoor ben je aan het goede adres in de prachtige monumentale boerderij De Zaagkoele: schuif in deze pittoreske boerderij aan voor pannenkoeken en...

Groepsuitjes in Drenthe - Taribush

dwingeloo, Drenthe (8.36km)  -  Ontdek de ongekende groepsmogelijkheden van Taribush Uitjes: doe een potje boerengolf, maak een excursie met de boswachter of speel 'Expeditie de Mol'. Taribush Uitjes biedt ook leuke workshops aan als koe schilderen of djembé.

De Verhalenwerf Hoogeveen

hoogeveen, Drenthe (9.01km)  -  In Bibliotheek Hoogeveen bevindt zich de Verhalenwerf. Hier wordt het verleden en heden van Hoogeveen verteld aan de hand van de schatkamer van Hoogeveen.

OERmuseum

diever, Drenthe (9.58km)  -  Een bezoek aan het OERmuseum, het voormalig Archeologisch Centrum, neemt je mee terug naar de tijd van de hunebedbouwers.

Hunebed bij Havelte

darp, Drenthe (9.93km)  -  Bij Havelte ligt een indrukwekkend hunebed. Het is het twee na grootste hunebed van Nederland en een topper in de hunnebedden bouwkunst.

Escaperoom The Basement

hoogeveen, Drenthe (10.08km)  -  In The Basement Hoogeveen vind je spannende escape rooms met pittige hersenkrakers. Help een archeoloog ontsnappen uit een kelder of wees de held in een grill-restaurant van een aantal decennia geleden.

Natuurontdekplek Zuiderpark

hoogeveen, Drenthe (10.27km)  -  Ga lekker ravotten in de vrije natuur en kom nestkastjes maken, vlotten bouwen en boompjes planten. Bij Natuurontdekplek Zuiderpark in het Zuiderpark leren kinderen alles over de natuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiepark Europarcs Ruinen