Uitstapjes vlakbij Familiecamping De Vossenburcht

Beeldenpark De Havixhorst

schiphorst, Drenthe (3.52km)  -  Bezoek het Beeldenpark De Havixhorst in Schiphorst en geniet van de prachtige kunstwerken midden in de natuur. Ontdek de moderne figuratieve beeldhouwkunst.

's maandags gesloten 

Recreatieterrein Zwarte Dennen

punthorst, Overijssel (4.25km)  -  Midden in de bossen van de boswachterij Staphorst ligt het heerlijke recreatieterrein Zwarte Dennen. Hier vind je fijne zandstrandjes en ligweides om te relaxen op zomerse dagen.

elke dag geopend 

Zwembad De Broene 'eugte

staphorst, Overijssel (6.1km)  -  Neem een duik in één van de twee baden van Zwembad Staphorst De Broene 'eugte. Er is ook een spannende glijbaan en bij mooi weer is de ligweide de beste plek.

's zondags gesloten 

Museum Staphorst

staphorst, Overijssel (6.51km)  -  In Museum Staphorst ontdek je alles over deze bijzondere plaats. Met traditionele kunst en een oude boerderij als locatie komt het mysterieuze Staphorst tot leven.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Iedereen kan golfen bij Pitch & Putt!

oirschot, Noord-Brabant (6.54km)  -  Op een Pitch&Putt golfbaan is iedereen welkom! Nog nooit een golfbal geslagen? Deze moderne variant van het golfspel is toegankelijk voor iedereen, betaalbaar en niet al te moeilijk.

elke dag geopend 

Informatiecentrum Kerkzicht

staphorst, Overijssel (6.54km)  -  Kom in Informatiecentrum Kerkzicht alles te weten over het reformatorisch geloof, de Dorpskerk Staphorst en de kerkgemeenschap.

open op zaterdag - soms geopend op woensdag en vrijdag