Uitstapjes vlakbij Hotel Van Eyck

The Chocolate Line Brugge

brugge, België (0.12km)  -  Chocolade en België zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Chocolade is een kunst, helemaal bij The Chocolate Line. De fabriek van deze chocoladekunstenaars zit in Brugge.

elke dag geopend 

De Markt in Brugge

brugge, West-Vlaanderen (0.16km)  -  De markt, het Middeleeuwse hart van Brugge, is gevuld met gezellige terrasjes en omringd door historische panden. Snuif hier de sfeer van Brugge op!

elke dag geopend 

Belfort - Brugge

brugge, België (0.16km)  -  Je ziet de toren van Belfort niet makkelijk over het hoofd. Hij steekt hoog boven de Lakenhal en de Markt van Brugge uit, dus het is een prachtig uitzichtpunt. Beklim deze toren zelf!

elke dag geopend 

Onze Lieve Vrouwekerk Brugge

brugge, België (0.18km)  -  Deze 122 meter hoge bakstenen blikvanger in Brugge werd gebouwd in de 13e eeuw. Het is een speciale plek voor samenkomsten in de Belgische stad.

elke dag geopend 

Sint-Salvatorkathedraal Brugge

brugge, België (0.19km)  -  De Sint-Salvatorskathedraal is de oudste kerk van Brugge. Stap binnen en proef de historie.

elke dag geopend 

Segway Tours Brugge

brugge, West-Vlaanderen (0.25km)  -  Verken Brugge op een unieke manier met een Segway-tour door het historische centrum. De Segway is een bijzonder vervoermiddel dat je lichaam automatisch in balans houdt. Leuk om eens te proberen!

elke dag geopend 

Terug naar middeleeuws Brugge bij Historium

brugge, West-Vlaanderen (0.25km)  -  Brugge is een prachtige en historische stad, maar hoe zag het er vroeger uit? Duik in het Brugge van de middeleeuwen bij Historium en ontdek de rijke geschiedenis van deze stad.

elke dag geopend 

Torture Museum Oude Steen

brugge, West-Vlaanderen (0.27km)  -  In één van Europa's oudste gevangenissen staan meer dan honderd martelwerktuigen als getuige van een wrede geschiedenis. Om een verdachte aan het praten te krijgen was verbazingwekkend veel geoorloofd. Een leerzaam - en soms wat eng - museum.

elke dag geopend 

Arentshuis

brugge, België (0.32km)  -  Bezoek het pittoreske Arentshuis, gevestigd op de bovenverdieping in een mooi herenhuis inclusief stadstuin. Frank Brangwyn en al zijn kunstwerken krijgen hier alle aandacht.

's maandags gesloten 

Heilig-Bloedbasiliek Brugge

brugge, België (0.32km)  -  Deze Romaanse dubbelkerk dankt zijn naam aan een bijzondere relikwie. Kruisvaarders brachten tussen 1150 en 1200 na Christus druppels mee van Jezus' bloed.

elke dag geopend 

Stadhuis Brugge

brugge, België (0.33km)  -  Op de Burg is het Stadhuis (1376-1420) ongetwijfeld een van de meest gefotografeerde panden. Het gebouw heeft een rijke historie en behoort tot een van de oudste stadhuizen van België!

elke dag geopend 

Café 't Klein Venetië

brugge, West-Vlaanderen (0.39km)  -  Brugge wordt ook wel Klein Venetië genoemd. Aan het terras van Café 't Klein Venetië ontdek je waarom, terwijl je uitkijkt over het water.

elke dag geopend 

Frietmuseum Brugge

brugge, België (0.39km)  -  Friet, wie lust het niet? Ontdek alles over de historie van friet in het Frietmuseum in Brugge. Natuurlijk is er ook een proefgedeelte!

elke dag geopend 

Vismarkt Brugge

brugge, België (0.43km)  -  Voor een heerlijk visje struin je over de eeuwenoude vismarkt in Brugge.

's zondags gesloten 

Choco Story Brugge - Chocolademuseum

brugge, België (0.44km)  -  Altijd al willen weten hoe chocolade gemaakt wordt? Prikkel de zintuigen in het chocolademuseum Choco Story in het Belgische Brugge.

elke dag geopend 

Lampenmuseum Lumina Domestica

brugge, België (0.44km)  -  Lumina Domestica is letterlijk een stralend museum. In dit lampenmuseum doorloop je de evolutie van de lamp: van fakkel tot led.

elke dag geopend 

Grand Hotel Normandy

brugge, West-Vlaanderen (0.5km)  -  Ruimte en comfort op een centraal gelegen plek: dat is het Karos Hotel in Brugge.

elke dag geopend 

Diamantmuseum Brugge

brugge, West-Vlaanderen (0.6km)  -  Het Diamantmuseum in Brugge opent de ogen voor de wereld van de fonkelende stenen. Alles wat hier te zien is glittert!

elke dag geopend 

Bijbels Belevingscentrum in Brugge

brugge, West-Vlaanderen (1.29km)  -  Bezoek het belevingscentrum BIBLIA in Brugge. In dit centrum ga je op reis door de wereld van de Bijbel en ontdek je meer over deze tijd. BIBLIA is er voor jong en oud, en voor mensen mét voorkennis en voor mensen zonder.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Ontmoet dolfijnen en zeehonden in Boudewijn Seapark

brugge, West-Vlaanderen (2.88km)  -  In Boudewijn Seapark vang je twee vliegen in één klap met spannende attracties én allerlei bijzondere dieren. Spetter mee in de spectaculaire shows, met dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen en geniet van alle leuke attracties.

geopend, open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hotel Van Eyck