1

Uitstapjes vlakbij Verdronken Land van Saeftinghe

Clingse bossen

clinge, Zeeland (8.34km)  -  Vlak bij Hulst vind je een voor Zeeuws-Vlaanderen uniek gebied: de Clingse Bossen. Wandel in alle rust tussen de bomen en spot vogels vanuit de boshut.

Museum Hulst

hulst, Zeeland (8.45km)  -  Ontdek de Zeeuwse Ziel in Museum Hulst, het streekmuseum van Hulst. De historische voorwerpen laten zien hoe de Zeeuwen vroeger leefden en werkten.

's Landshuis

hulst, Zeeland (8.47km)  -  's Landshuis is een huis in Hulst waarvan uit vroeger de omgeving werd geregeerd. Bekijk hier een eeuwenoude gevangenis en maquette van Hulst!

Infopunt Hulst

hulst, Zeeland (8.47km)  -  Hulst en omgeving ontdekken? Begin dan bij Infopunt Hulst voor informatie over de streek en mooie wandel- en fietsroutes. Kids mee? Dan zijn de Pagadder- en Reynaertroute aanraders.

CB E-Fatbike Walsoorden

walsoorden, Zeeland (11.92km)  -  Huur een E-fatbike of een E-scooter bij CB E-Fatbike Walsoorden en verken het Zeeuws Vlaamse landschap. Door de 100% elektrische motor is je voertuig muisstil en vlieg je geruisloos over het asfalt. En het is nog milieuvriendelijk ook!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Verdronken Land van Saeftinghe