Uitstapjes vlakbij Mr. Bojangels

Theater & filmhuis Cultura Ede

ede, Gelderland (0.13km)  -  Cultura is één grote cultuurbom. Het centrum is een filmhuis, theater en bibliotheek in één.

's zondags gesloten 

Kunstencentrum Cultura Ede

ede, Gelderland (0.13km)  -  Geniet van een mooie voorstelling of volg een leuke workshop in Cultura Ede, hét kunstencentrum van de regio.

elke dag geopend 

Kunsthandel Simonis & Buunk

ede, Gelderland (0.25km)  -  Liefhebbers en verzamelaars van kunst zijn op het goede adres bij kunsthandel Simonis & Buunk in Ede. Regelmatig zijn er verkoopexposities.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Concordiamolen Ede

ede, Gelderland (0.26km)  -  De Concordiamolen is altijd gebruikt als korenmolen, maar nu kun je de molen ook bezichtigen. Zoek een mooie dag uit met wat wind, zodat de molen ook draait!

open op maandag en zaterdag 

Edesche Concertzaal

ede, Gelderland (0.31km)  -  Ontdek de Bösendorfer Imperial 290, dé concertvleugel van wereldklasse, en geniet van de hoogste kwaliteit in de Edesche Concertzaal. In de intieme setting van deze nieuwe zaal kijk je de musici letterlijk op hun vingers.

elke dag geopend 

Winkeltje van Lammert

ede, Gelderland (0.33km)  -  Al meer dan honderd jaar weten de Edenaren het winkeltje van Lammert van de Bospoort aan te wijzen. Het uiterlijk van de oorspronkelijke kruidenierswinkel is door de jaren heen amper gewijzigd. Kom snoepjes kopen in ouderwetse bruine puntzakken!

open op vrijdag en zaterdag 

Bowlingcentrum Groeneveld

ede, Gelderland (0.38km)  -  Sfeervol bowlen kan in hartje Ede bij Bowlingcentrum Groeneveld. Wie gooit er als eerste een strike?

's maandags gesloten 

RLLY - gps routes

ede, Gelderland (0.55km)  -  Volg de gps routes van RLLY en voer samen leuke opdrachten uit tijdens een wandel- of fietstocht. Of je pakt de auto voor een echte autorally. Wie haalt de meeste punten binnen?

elke dag geopend 

Actie: Nu tot € 10,- korting

Openluchttheater Ede

ede, Gelderland (0.92km)  -  Het Openluchttheater Ede is een monumentaal buitentheater en het grootste van Nederland. Het theater heeft de vorm van een antiek amfitheater en is gebouwd in een kuil. Het heeft maar liefst 1500 plaatsen. In het zomerseizoen zijn er concerten en...

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september 

Landgoed Kernhem

ede, Gelderland (1.12km)  -  Landgoed Kernhem, een van de oudste landgoederen van Nederland, is een geliefde trouwlocatie. Beleef Kernhem te voet en ontdek de dikste eik van Gelderland!

elke dag geopend 

Pannenkoekenboerderij Kernhem

ede, Gelderland (1.13km)  -  Pannenkoekenboerderij Kernhem bevindt zich op het terrein van Landgoed Kernhem. Na een wandeling in de prachtige omgeving geniet je hier van een ambachtelijk gebakken pannenkoek.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag 

Pannenkoekenrestaurant De Langenberg Ede

ede, Gelderland (1.61km)  -  Geniet van de prachtige Ginkelse Heide en smikkel daarna van heerlijke pannenkoeken bij restaurant De Langenberg.

elke dag geopend 

Fusion Dome

ede, Gelderland (2.13km)  -  Voor een avondje gezelligheid ben je bij Fusion Dome Ede aan het juiste adres. Combineer bowlen met een potje minigolf en drink daarna nog een drankje met elkaar.

elke dag geopend 

Monkey Town Ede

ede, Gelderland (2.17km)  -  Bij Monkey Town Ede valt een dagje uit nooit in het water. In deze indoor speeltuin mogen kinderen de hele dag klimmen, klauteren en ravotten.

elke dag geopend 

Doesburgermolen Ede

ede, Gelderland (2.27km)  -  Net iets buiten Ede staat nog een authentieke molen: de Doesburgermolen. Een molenaar vertelt graag meer over de molen en zijn werking en over de rijke geschiedenis die de molen kent.

open op zaterdag 

Zwembad De Peppel

ede, Gelderland (2.33km)  -  Spring van de duikplank of zoef met de waterglijbaan naar beneden. Zwembad De Peppel is een gezellig zwembad voor iedereen.

elke dag geopend 

ReeHorst: congrescentrum, hotel en theater

ede, Gelderland (2.41km)  -  ReeHorst Ede is een multifunctioneel centrum voor congressen, maar ook theatervoorstellingen. Hier vind je alles onder één dak: congreszalen, een restaurant, hotel én theater. Het centrum ligt vlakbij station Ede-Wageningen.

elke dag geopend 

Survivalteam Ede

ede, Gelderland (2.92km)  -  Leef je uit samen met het Survivalteam Ede! Een oud shirt en sportschoenen aan en gaan, over obstakels en door de modder. Een leuke uitdaging voor groepen of tijdens een kinderfeestje. Je kunt hier ook bootcampen, lasergamen en boogschieten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 361 69 208 

Gotcha Outdoor Lasergames Ede

ede, Gelderland (2.92km)  -  Kom lasergamen in Ede! Op een buitenplaats wordt de strijd geleverd. Wie wordt als eerste uitgeschakeld?

geopend op afspraak of bel +31 (0)900 - 12 34 682 / 06 36 16 92 08 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Mr. Bojangels