1

Uitstapjes vlakbij Mr. Bojangels

-in the spotlights-

Concordiamolen Ede

ede, Gelderland (0.26km)  -  De Concordiamolen is altijd gebruikt als korenmolen, maar nu kun je de molen ook bezichtigen. Zoek een mooie dag uit met wat wind, zodat de molen ook draait!

Edesche Concertzaal

ede, Gelderland (0.31km)  -  Ontdek de Bösendorfer Imperial 290, dé concertvleugel van wereldklasse, en geniet van de hoogste kwaliteit in de Edesche Concertzaal. In de intieme setting van deze nieuwe zaal kijk je de musici letterlijk op hun vingers.

Winkeltje van Lammert

ede, Gelderland (0.33km)  -  Al meer dan honderd jaar weten de Edenaren het winkeltje van Lammert van de Bospoort aan te wijzen. Het uiterlijk van de oorspronkelijke kruidenierswinkel is door de jaren heen amper gewijzigd. Kom snoepjes kopen in ouderwetse bruine puntzakken!

-in the spotlights-

Openluchttheater Ede

ede, Gelderland (0.92km)  -  Het Openluchttheater Ede is een monumentaal buitentheater en het grootste van Nederland. Het theater heeft de vorm van een antiek amfitheater en is gebouwd in een kuil. Het heeft maar liefst 1500 plaatsen. In het zomerseizoen zijn er concerten en...

Landgoed Kernhem

ede, Gelderland (1.12km)  -  Landgoed Kernhem, een van de oudste landgoederen van Nederland, is een geliefde trouwlocatie. Beleef Kernhem te voet en ontdek de dikste eik van Gelderland!

Fusion Dome

ede, Gelderland (2.13km)  -  Voor een avondje gezelligheid ben je bij Fusion Dome Ede aan het juiste adres. Combineer bowlen met een potje minigolf en drink daarna nog een drankje met elkaar.

Monkey Town Ede

ede, Gelderland (2.17km)  -  Bij Monkey Town Ede valt een dagje uit nooit in het water. In deze indoor speeltuin mogen kinderen de hele dag klimmen, klauteren en ravotten.

Doesburgermolen Ede

ede, Gelderland (2.27km)  -  Net iets buiten Ede staat nog een authentieke molen: de Doesburgermolen. Een molenaar vertelt graag meer over de molen en zijn werking en over de rijke geschiedenis die de molen kent.

Survivalteam Ede

ede, Gelderland (2.92km)  -  Leef je uit samen met het Survivalteam Ede! Een oud shirt en sportschoenen aan en gaan, over obstakels en door de modder. Een leuke uitdaging voor groepen of tijdens een kinderfeestje. Je kunt hier ook bootcampen, lasergamen en boogschieten.

Unlock Adventures Escape Rooms

ede, Gelderland (3.26km)  -  Bij escaperoom Unlock Adventures in Ede wacht het avontuur! Je hebt hier de keuze uit twee verschillende escaperooms, beide gebaseerd op een historisch verhaal. In escaperoom Nova Zembla ben je net als Willem Barentsz. gestrand op Nova Zembla en...

Kasteel Hoekelum

bennekom, Gelderland (3.42km)  -  Op zoek naar een bijzondere locatie voor een bruiloft, zakelijk evenement of een andere feestelijke gelegenheid? Vind de perfecte ambiance in Kasteel Hoekelum tussen Ede en Bennekom.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Mr. Bojangels


-advertentiepositie-