Uitstapjes vlakbij Kunsthandel Studio 2000

Galerie De Vlierhove

blaricum, Noord-Holland (0.12km)  -  Ontdek kunst in Galerie De Vlierhove. Verschillende kunstenaars exposeren hier hun werk. De galerie heeft tijdelijk geen exposities . Houd de website in de gaten voor nieuwe exposities.

Kinderboerderij De Warande

huizen, Noord-Holland (1.63km)  -  Help de boer op de kinderboerderij om konijnen, geitjes en alle anderen dieren te voeren. Ook verjaardagspartijen vier je op De Warande. Versier een taart of maak een eigen schaapje van echt schapenwol. Rijd als afsluiter nog een rondje op een paard.

Singer Laren

laren, Noord-Holland (2.19km)  -  Het vernieuwde Singer Laren is een culturele ontmoetingsplek voor beeldende- en podiumkunsten. Ideaal voor een avondje uit of een feestelijke bijeenkomst.

Theetuin Eemnes

eemnes, Utrecht (2.23km)  -  Geniet van een ambachtelijk hapje en een drankje bij Theehuis Eemnes. Hier kunnen bezoekers sfeervol lunchen, brunchen of een high tea houden.

Poffertjeskraam Laren

laren, Noord-Holland (2.26km)  -  De oud-Hollandse poffertjeskraam bepaalt in Laren al ruim honderd jaar het straatbeeld. Kanten gordijnen, linnen plafonds en natuurlijk overheerlijke poffertjes.

Zwembad Sijsjesberg

huizen, Noord-Holland (2.63km)  -  Tussen bos en hei ligt het prachtige openluchtzwembad Sijsjesberg verscholen. Met een duikplank, glijbaan en ligweiden kan hier worden genoten van de zomer.

Kinepolis Huizen

huizen, Noord-Holland (2.92km)  -  Deze bioscoop is met vier zalen niet groot, maar je hoeft geen film te missen. Het filmprogramma is niet iedere dag hetzelfde maar gedurende de week staan gewoon alle populaire films van het moment een keer op de rol!

Privétuin Het Landje in Eemnes

eemnes, Utrecht (2.97km)  -  Waar vroeger grasland was, ligt nu de schitterende privétuin Het Landje. In de tuin vind je watervallen, een bospaadje en de prachtigste bloemen en planten. Geniet samen met collega's, familie of vrienden van deze prachtige oase van rust!

Het Huizer Museum

huizen, Noord-Holland (3.13km)  -  Bekijk het Huizen van toen! In het Huizer Museum, aan de rand van de historische vissersbuurt, ontdek je hoe de boeren en vissers vroeger leefden. Daarnaast zijn er ook boeiende wisselexposities te zien.

Theater Spant!

bussum, Noord-Holland (4.75km)  -  Theater Spant! zorgt voor een cultureel avondje uit! Het theater bestaat al sinds 1969 en ruim vijfitg jaar later staan er grote namen op de planken.

Fort Werk IV

bussum, Noord-Holland (4.78km)  -  Fort Werk IV is het enige overgebleven fort van de verdedigingswerken rond Bussum. Het is opengesteld voor publiek en geschikt voor evenementen.

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (5.05km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (6.04km)  -  In Kasteel Groeneveld in Baarn geniet je van rijke historie, het groen rondom het landhuis en de wisselende tentoonstellingen. Een leuk en historisch dagje uit!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kunsthandel Studio 2000