1

Uitstapjes vlakbij King Beach Express

Belle Epoque Centrum

blankenberge, West-Vlaanderen (0.22km)  -  Het Belle Epoque Centrum laat door middel van een interactieve tentoonstelling zien hoe het naoorlogse tijdperk van de belle époque er werkelijk uitzag.

's maandags gesloten 

Sea Life Centre

blankenberge, West-Vlaanderen (0.96km)  -  Doe net als Jules Verne en neem een duik onder zee. In Sea Life Centre in Blankenberge zwemmen de mooiste vissen je tegemoet.

elke dag geopend 

Het Zuivelmuseum

blankenberge, België (1.66km)  -  Kom naar Het Zuivelmuseum en leer alles over melk, boter en kaas van vroeger en nu! Hoe werkt de melkboer? En is melk wel goed voor elk?

geopend op afspraak of bel +32 (0)50 41 18 75 

Seafront

zeebrugge, België (5.29km)  -  De geheimen van de zee komen naar boven drijven in het maritiem themapark Seafront. Alles over de Noordzee en de ontwikkeling van de Zeebrugse haven.

elke dag geopend 

Villawijk De Concessie

de-haan, West-Vlaanderen (8.22km)  -  De Concessie is een mooie villawijk in De Haan. Alle huizen zijn uitgevoerd in belle-époquestijl. Maak kennis met het eerste hotel met stromend warm water en het oude optrekje van Albert Einstein.

elke dag geopend 

Jumpsquare Brugge

brugge, West-Vlaanderen (8.45km)  -  Ontdek uren jumpplezier bij de verschillende Jump-zones van Jumpsquare Brugge. Begin bij de Main Court en oefen al je tricks op de aaneengesloten trampolines met maar liefst een oppervlakte van 400 vierkante meter.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van King Beach Express