Uitstapjes vlakbij Bed and Breakfast Eurohoeve

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (1.87km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)527-252406 / +31 (0)6-51317752 

Yachtcharter Baaten

marknesse, Flevoland (2.28km)  -  Vier de vakantie eens anders: huur een jacht bij Yachtcharter Baaten. De boten kunnen een weekend of een week worden gehuurd.

geopend, elke dag geopend 

Bewonder duizenden vlinders in de Vlinder Vallei

luttelgeest, Flevoland (3.98km)  -  In de Vlinder Vallei laten vlinders in de mooiste kleuren, maten en vormen zich zien. Weet jij de mooiste te vinden in deze prachtige tropische jungle?

elke dag geopend 

Beeldentuin en galerie Klein Afrika

marknesse, Flevoland (4.41km)  -  Ontdek de wereld van Afrikaanse kunst in Klein Afrika. De opbrengst van verkochte werken gaat naar de makers in Afrika.

gesloten, open van  1 juni t/m 1 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Los een moord op, leer boogschieten en meer spannende groepsuitjes!

baarlo, Overijssel (5.04km)  -  Klimmen met familie, sieraden maken met vriendinnen of paintballen met vrienden? De Strandhoeve heeft ruim zestig activiteiten: van een moordspel tot boogschieten en kanoën. Stel je eigen groepsuitje samen voor een topdag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)527 203 791 

Netl de Wildste Tuin

kraggenburg, Flevoland (5.15km)  -  Wat eerst een akkerbouwland met witlof was, is nu een enorm recreatiepark midden in de Noordoostpolder. Netl de Wildste Tuin is de ultieme bestemming voor liefhebbers van strand, natuur, wandelingen en relaxen.

geopend, doordeweeks geopend 

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (6.14km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

elke dag geopend 

Wandelroute Vuurtorenpad

blokzijl, Overijssel (6.24km)  -  De vuurtoren, de wijngaard, de boerderijwinkel, de akkerbouw, prachtige singels, het grazende vee; deze in alle opzichten afwisselende Kuierlattenroute zal u aangenaam verrassen!

elke dag geopend 

Midgetgolfen en heerlijke pannenkoeken eten bij De Voorst!

kraggenburg, Flevoland (6.32km)  -  Een stevige boswandeling met de hele familie en als afsluiter een lekkere pannenkoek! Hier in de polder is alle ruimte voor een familiedag of groepsuitje. Met de ideeën van Partycentrum De Voorst is het een geslaagde all-in dag!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Het Gildenhuys

blokzijl, Overijssel (6.58km)  -  In Blokzijl blijft de geschiedenis levend in Museum Het Gildenhuys. Diverse exposities en een stadswandeling laten je een duik in de tijd nemen.

geopend, 's zondags gesloten 

Rijksmonument Waterloopbos

marknesse, Flevoland (7.03km)  -  Ontdek overwoekerde Deltawerken en de havens van IJmuiden in het klein. In Rijksmonument Waterloopbos zijn schaalmodellen van waterwerken uit de hele wereld te zien.

elke dag geopend 

Buitenplaats de Heeserhof - Engelse landschapstuin

ens, Flevoland (7.45km)  -  Net een beetje extra op dat verjaardagsfeest of gewoon genieten van een heerlijke Engelse high tea? Daarvoor ben je bij Buitenplaats de Heeserhof op het juiste adres.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-22393694