1

Uitstapjes vlakbij Bed and Breakfast Eurohoeve

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (1.87km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

Yachtcharter Baaten

marknesse, Flevoland (2.28km)  -  Vier de vakantie eens anders: huur een jacht bij Yachtcharter Baaten. De boten kunnen een weekend of een week worden gehuurd.

Boerderijherberg Lavandula

marknesse, Flevoland (4.43km)  -  In Boerderijherberg Lavandula organiseer je heerlijke feestjes en inspirerende vergaderingen in een prachtige omgeving.

Groepsaccommodatie SuyderZee

blokzijl, Overijssel (5.04km)  -  Op het voormalige Zuiderzeestrand staat de comfortabele groepsaccommodatie SuyderZee. Ruimte in de uitgestrekte polder voor allerhande groepen.

Netl de Wildste Tuin

kraggenburg, Flevoland (5.15km)  -  Wat eerst een akkerbouwland met witlof was, is nu een enorm recreatiepark midden in de Noordoostpolder. Netl de Wildste Tuin is de ultieme bestemming voor liefhebbers van strand, natuur, wandelingen en relaxen.

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (6.14km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

Wandelroute Vuurtorenpad

blokzijl, Overijssel (6.24km)  -  De vuurtoren, de wijngaard, de akkerbouw, de boerderijwinkel, prachtige singels, het grazende vee: Ontdek het allemaal bij wandelroute het Vuurtorenpad.

Groepsaccommodatie Appelhof

kraggenburg, Flevoland (6.32km)  -  Groepsaccommodatie Appelhof is een huiselijke accommodatie voor groepen. Geniet hier van de uitgestrektheid van Flevoland en alle recreatie die vlak in de buurt te vinden is.

Museum Het Gildenhuys

blokzijl, Overijssel (6.58km)  -  In Blokzijl blijft de geschiedenis levend in Museum Het Gildenhuys. Diverse exposities en een stadswandeling laten je een duik in de tijd nemen.

Rijksmonument Waterloopbos

marknesse, Flevoland (7.03km)  -  Ontdek overwoekerde Deltawerken en de havens van IJmuiden in het klein. In Rijksmonument Waterloopbos zijn schaalmodellen van waterwerken uit de hele wereld te zien.

Kinderboerderij Emmelerbos

emmeloord, Flevoland (7.13km)  -  Leer spelenderwijs alles over dier en natuur op Kinderboerderij Emmelerbos. Er zijn ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals nestkastjes maken.

Bosbad Emmeloord

emmeloord, Flevoland (7.37km)  -  Kom een keer discozwemmen bij Bosbad Emmeloord. De muziek is fantastisch! Ook voor baantjes trekken, een dagje zwemmen of een leuke groepsles is het bad open.

Theater 't Voorhuys

emmeloord, Flevoland (7.62km)  -  Lachen met cabaretiers, genieten van prachtige dans of inspiratie opdoen door schitterende zang: theater 't Voorhuys heeft een heel afwisselend programma.

Vink Fruitboerderij

kraggenburg, Flevoland (7.67km)  -  Fruitboerderij Vink heeft een boerderijwinkel met vers fruit, groente en streekproducten. Bezoekers mogen zelf fruit plukken in de pluktuin.

Duikvereniging De Zeewolf

emmeloord, Flevoland (7.87km)  -  De Zeewolf in Emmeloord is een gezellige vereniging voor duikliefhebbers, die opleidingen biedt aan beginnende en gevorderde duikers.

Groepsaccommodatie Vollenhove

vollenhove, Overijssel (7.93km)  -  Ruim, luxe en fris: dat is Groepsaccommodatie Vollenhove. Hier geniet je van een ontspannen verblijf in een veelzijdige omgeving!

Pegasushof

bant, Flevoland (8.65km)  -  Met schaduwtuinen, vijverpartijen en terrassen is de moderne tuin van de Pegasushof een lust voor het oog.

De Bantsiliek

bant, Flevoland (8.72km)  -  De Bantsiliek is een multifunctioneel centrum in het hart van Bant. Er vinden allerlei activiteiten plaats, van kunstbeurs tot danswedstrijd.

Intratuin Emmeloord

emmeloord, Flevoland (9.27km)  -  De echte tuinliefhebbers gaan naar Intratuin Emmeloord. Hier doe je inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van groen en bloem.

Rondvaarten in de Weerribben

ossenzijl, Overijssel (9.62km)  -  Schipper Tiemen Vaartjes weet de weg door de kleine slootjes van natuurgebied De Weerribben op zijn duimpje. Ga mee voor een heerlijke tocht op het water.

Wandelroute Buitenbantpad

bant, Flevoland (9.65km)  -  Wandelroute Buitenbantpad biedt een frisse wind op een route die traditionele biologische landbouw combineert met bossen, drafpaden en de rand van het dorp Bant.

Boerderijpad - Emmeloord

emmeloord, Flevoland (9.7km)  -  Wandelen tussen de volkstuintjes, langs bijenkassen en met wat geluk tussen de lammetjes! Het Boerderijpad laat de schoonheid van Emmeloord zien.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bed and Breakfast Eurohoeve