1

Uitstapjes vlakbij Almeerse Botter AM1

Corrosia Theater, Expo & Film

almere-haven, Flevoland (0.5km)  -  Corrosia Theater, Expo en Film is het cultureel centrum van Almere-Haven. Corrosia heeft één theaterzaal waar regionale en ook landelijke podiumkunstenaars op de planken staan. Wekelijks wordt de zaal omgetoverd tot filmhuis. De hal is exporuimte.

Speelparadijs Ballorig Almere-Haven

almere-haven, Flevoland (2.17km)  -  Ballorig is een overdekt speelparadijs in Almere-Haven voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar. Ze gaan hier graag naar toe, want Ballorig speelt beter!

Thermen La Mer

almere-haven, Flevoland (2.29km)  -  Geniet in een mooie bosrijke omgeving van alle luxe saunafaciliteiten van Thermen La Mer. Zoals de unieke Finse Kelo-sauna's in de mediterrane tuin.

Almere Rondvaarten

almere, Flevoland (2.9km)  -  Almere Rondvaarten vaart met diverse rondvaartboten door Almere. Geniet vanaf de binnenwateren van deze prachtige stad!

Indoor skiën bij Ski-Mere

almere, Flevoland (3.17km)  -  Leren skiën of snowboarden in Nederland om daarna optimaal van je wintersportvakantie te genieten? Stap dan op de rollerbaan van Ski-Mere in Almere!

Ga mee op expeditie door dierenpark Almere Jungle

almere, Flevoland (3.46km)  -  Wurgslangen, leguanen, alpaca's en stokstaartjes bevolken de jungle in Almere. Jungle? In Almere? Ja! Op Stadslandgoed De Kemphaan is Almere Jungle te vinden: een dierenpark met allerlei bijzondere diersoorten.

Klimpark Fun Forest Almere

almere-hout, Flevoland (3.48km)  -  Loop over wiebelbruggen of beleef de spectaculaire bungeejump. Bij klimpark Fun Forest in Almere beleeft iedereen een spannend dagje op grote hoogte!

Stadslandgoed De Kemphaan

almere, Flevoland (3.49km)  -  Stad en natuur komen samen op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. Geniet midden in de natuur van een avontuurlijk dagje uit!

Buitencentrum Almeerderhout

almere, Flevoland (3.49km)  -  Dwaal door de stadsbossen van Almere en begin een dagje in de natuur bij Buitencentrum Almeerderhout. Wist je dat je zelfs bevers kunt spotten, zo dicht bij Almere? En dat er scheepswrakken in het bos verborgen liggen? Ga op verkenning!

De Stadsboerderij Almere

almere, Flevoland (3.56km)  -  Welkom op het platteland! De Stadsboerderij in Almere laat zien hoe het er op een biologisch-dynamische boerderij aan toe gaat.

Stad & Natuur Almere

almere, Flevoland (3.61km)  -  Beleef de natuur in en rond Almere op een directe en toegankelijke manier met Stad & Natuur Almere! Bezoek de kinderboerderijen, Het Den Uylpark of Het Vroege Vogel Bos en geniet van de natuur of volg een leuke natuurworkshop.

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (3.65km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Het Huizer Museum

huizen, Noord-Holland (3.7km)  -  Bekijk het Huizen van toen! In het Huizer Museum, aan de rand van de historische vissersbuurt, ontdek je hoe de boeren en vissers vroeger leefden. Daarnaast zijn er ook boeiende wisselexposities te zien.

Qbeauty

almere, Flevoland (3.71km)  -  Alle tijd voor jezelf en alle aandacht van de schoonheidsspecialistes van Qbeauty: dat is het concept van deze beautysalon in Almere. Geniet in alle rust van de behandeling!

Kunstlinie

almere, Flevoland (3.87km)  -  Kunstlinie in Almere biedt theatervoorstellingen van cabaret tot dans en van zang tot musical. Bekijk ook interessante tentoonstellingen in de expositieruimte.

Bowlingcentrum Huizen

huizen, Noord-Holland (3.94km)  -  Strek die armen en zwaai alle tien de kegels om! Een avondje uit bij Bowlingcentrum Huizen is sportief en recreatief tegelijk.

Kinepolis Huizen

huizen, Noord-Holland (3.96km)  -  Deze bioscoop is met vier zalen niet groot, maar je hoeft geen film te missen. Het filmprogramma is niet iedere dag hetzelfde maar gedurende de week staan gewoon alle populaire films van het moment een keer op de rol!

The Coffee Cat

almere, Flevoland (3.99km)  -  Kom op bezoek bij de katten in The Coffee Cat! In dit knusse kattencafé lopen er overal katten rond, waar je mee kunt knuffelen of spelen. Er worden broodjes, soepen, salades en zoete hapjes geserveerd.

The Game Box Almere

almere, Flevoland (4.02km)  -  Daag elkaar uit voor de autorace van je leven of speel klassiekers als flipperkast, air hockey en minibasketbal. Bij The Game Box vind je spelletjes voor iedereen. Win 'tickets' en wissel ze in voor toffe prijzen!

Kinepolis Almere

almere, Flevoland (4.06km)  -  Voor de nieuwste films is er één plek in Almere, namelijk Kinepolis. Zak onderuit en geniet van haarscherp beeld en geluid!

Almere Centrum

almere, Flevoland (4.15km)  -  Welkom in de citymall! Almere Centrum is reusachtig. Zeker 400 winkeliers hebben zich hier gevestigd. Bezoek ook het overdekte gedeelte: Citymall.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Almeerse Botter AM1