Uitstapjes vlakbij Buitenplaats Kameryck

-in the spotlights-

Actieve uitjes bij Boerderij de Boerinn

kamerik, Utrecht (3.12km)  -  Met een grote glimlach verlaat iedere bezoeker van Boerderij de Boerinn het boerenerf. Kom ook naar het platteland voor een actief of juist een ontspannen uitje. Van melkkrukken schilderen tot boogschieten of het boerenbontespel!

Zwembad De Koet

kockengen, Utrecht (3.86km)  -  Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

Stadsmuseum Woerden

woerden, Utrecht (5.15km)  -  In Stadsmuseum Woerden ontdek je de geschiedenis van het Groene Hart. Per jaar toont het stadsmuseum vier à vijf tentoonstellingen over dit thema, maar ook schilderijen van de streek en van de stad Woerden.

Drive-in-museum Woerden

woerden, Utrecht (5.21km)  -  Parkeer je auto in parkeergarage Castellum en zie hoe hier eens Romeinen leefden in een gratis tentoonstelling. In het Drive-in-museum in de parkeergarage zijn gratis archeologische vondsten te bewonderen.

-in the spotlights-

Het Klooster Woerden

woerden, Utrecht (5.23km)  -  Het Klooster in Woerden is het centrum voor kunsteducatie en podiumkunsten. Ze beschikken over een muziekschool, dansschool en theaterschool.

Molen de Windhond

woerden, Utrecht (5.36km)  -  Altijd al een kijkje binnenin een molen willen krijgen? Bij Molen de Windhond in Woerden zie je historische werkingen achter het meel maken én kun je terecht in de molenwinkel.

Fabriek Woerden

woerden, Utrecht (5.64km)  -  Minigolfen in het donker, spelen in een overdekt speelparadijs en gooien met verf. Bij Fabriek Woerden vind je allerlei leuke indoor activiteiten en arrangementen.

TukTuk verhuur Woerden

woerden, Utrecht (5.94km)  -  Toet toet! Om de show te stelen heb je helemaal geen dure auto nodig. Spring in een flitsende rode of blauwe TukTuk van TukTuk verhuur Woerden en maak de blits.

Landgoed Haarzuilens

haarzuilens, Utrecht (6.77km)  -  Rondom Kasteel de Haar ligt een mooi natuurgebied. Kom naar Landgoed Haarzuilens om heerlijk te wandelen, fietsen of te ontspannen.

Haarrijnseplas

utrecht, Utrecht (7.73km)  -  Dagje strand? Duik in het water van de Haarrijnseplas en ga lekker zonnen op het zandstrand omringd door duinen.

Zwembad De Wel

nieuwkoop, Zuid-Holland (8.63km)  -  Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom gezellig langs met het hele gezin!

Wandelen en varen door de Nieuwkoopse Plassen

woerdense verlaat, Zuid-Holland (8.7km)  -  Verken het prachtige natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen en kom heerlijk tot rust. Ontdek de omgeving per boot, peddel zelf door het gebied in een kano, of kies voor een fiets- of wandelroute. Een ontspannen en actief dagje uit.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Buitenplaats Kameryck