Beoordelingen Kasteelruïne & Fluweelengrot Valkenburg

Very impressing
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5.5.2017

Datum beoordeling: 5 mei 2017

Reisgezelschap: gezin

We really liked the tour at the Fluweelen cave. Thanks to guide, Patrick. He was very friendly and told about the caves in an intresting way.

Beoordeling gegeven door Sanna-Maria Tiusanen.

Mooie locatie en vriendelijk personeel
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-9-16

Datum beoordeling: 10 september 2016

Reisgezelschap: alleenreizend

De kasteelruïne was leuk om te bezoeken en al met al zijn we toch een dik uur bezig geweest. Alleen de entreeprijs van €5,50 vonden wij wat duur maar toen de caissière ons vertelde dat het onderhouden van de grot en ruïne heel duur was begrepen we het wel. Erg leuk om op de vrije middag te doen.

Beoordeling gegeven door Frank .

Prachtig historisch erfgoed
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-9-16

Datum beoordeling: 10 september 2016

Reisgezelschap: met partner

De Fluweelengrot en kasteelruïne waren zeer interessant om te bezoeken. De jongeman die ons de kaartjes verkocht gaf duidelijk aan hoe alles in zijn werk ging en hoe we alles het beste konden bezoeken. De rondleiding door de grot was zowel informatief als humoristisch en was zeer interessant om te volgen. Vanaf de ruïne hadden we een prachtig uitzicht en amuseerden we ons tijdens het lopen ook met het kijken naar een bruidspaar dat op de ruïne foto's aan het maken was, dit versterkte de sprookjesachtige sfeer alleen nog maar meer. Al met al een mooie ervaring die we zeker nog eens met vrienden en familie over gaan doen.

Beoordeling gegeven door Joyce .

Prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-08-2015

Datum beoordeling: 28 augustus 2015

Reisgezelschap: met partner

Betrokken gids die de leuk de rondleiding doet, mooie tekeningen en beeldhouwwerk in de grotten met een interessante historie. Is het geld zeker waard.

Beoordeling gegeven door Ernst.

Fantastisch
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-01-2012

Datum beoordeling: 13 januari 2012

Reisgezelschap: met partner

De accomodatie waar we verbleven was Uit de Kunst, dichtbij centrum en andere aktiviteiten. Je kan er echt jezelf zijn, op 'ontdekking' gaan of je laten je laten verwennen. Met de info die je ook krijgt tijdens je bezoek aan voel je je 'klein', zo 'onbekend' is dan de info van je eigen land. Zo fantastisch hoe men zich in die tijd gered heeft en nu écht een leerdoel kan zijn voor mensen in de tegenwoordige tijd.,

Beoordeling gegeven door Annette van Zeumeren.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Het was een enorme leuke gids die het heel levendig bracht. Erg gezellig en leerzaam.

Beoordeling gegeven door e souryal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-11-2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door C Ruijsch.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-11-2007

Datum beoordeling: 7 oktober 2008

Zeer mooi

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 t/m 18 mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

klein maar knus hotel, middenin het stadje. het eten was er prima verzorgd!

Beoordeling gegeven door le bistro hotel restaurant.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 31-05-2008

Datum beoordeling: 8 juni 2008

Bij de kasteelruïne heb je een prachtig uitzicht over valkenburg. Dit uitzicht is elk jaargetijde gewoon prachtig om te zien. Verder is het ook heel mooi om te zien wat er nog over is van de ruïne en het mergel waaruit de ruïne bestaat. De fluwelengrot is ook erg mooi om te bezoeken, zeker met de kerstdagen is het er prachtig.V Valkenburg is dan ook echt een aanrader voor dit soort uitstapjes.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1999-2008

Datum beoordeling: 23 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 15 december 2007

Het was er gezellig, erg druk , toch volop eet- en drinkgelegenheden. De aangeboden spullen waren zowel algemeen als op kerstmis gericht. De hele entourage maakte dat je meteen in kerstsfeer kwam. De aanwezigheid van verkeersregelaars was erg goed.

Beoordeling gegeven door J. Henze.