Superleuk kinderfeestje gevierd in dit mooi opgekn
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: December 2018

Datum beoordeling: 9 december 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben afgelopen zaterdag een kinderfeestje gevierd in Fort Pannerden. Speurtocht met de Commandant, een begeleid kinderfeestje door twee enthousiaste mannen. Ze zaten erg goed in hun rol en de 7 jarige jongens zaten helemaal in het verhaal. Als ouders mochten we alleen bij het begin en einde zijn, dus we hebben op eigen houtje het fort bezocht. Mooi opgeknapt fort met vriendelijk personeel en vrijwilligers. De jongens hebben een top middag gehad! De tuk-tuk als ophaal- en brengservice was een erg leuke bonus.

Beoordeling gegeven door Pleuni.

Geweldig, maar jammer van de rotte appels
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25 juli 2018

Datum beoordeling: 26 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een tip voor iedereen die het fort wil bezoeken, boek eea van te voren! Wij hadden dit niet gedaan en kwamen spontaan langs tijdens de openingstijden (overigens was het niet druk). Het restaurant serveerde ons ham kaas tosti's in plaats van de naturel pannenkoek. Daarna door naar de escape room, deze zit heel leuk in elkaar. Helaas kregen wij te maken met een medewerker die eigenlijk vond dat we van te voren hadden moeten boeken en daarom ons dwong het spel meerdere keren te onderbreken en geen enkele service van hem konden verwachten. We waren bijna halverwege ermee gestopt door deze ervaring. Heel jammer want vrijwel alle medewerkers en vrijwilligers bij het fort zijn super en zo was er toch een rotte appel die voor ons een beetje nare bijsmaak gaf. Wij waren 100 euro kwijt met het gezin incl. excaperoom, wat eten en wat drinken.

Beoordeling gegeven door Pip.

Het fort is een erg leuk gebeuren, goed ingericht,
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-08-2017

Datum beoordeling: 14 augustus 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Prima presentatie van het fort, maar voor het gratis vervoer wordt gebruik gemaakt van Tuktuk's en 1 golfkarretje. De Tuktuk's zijn voor oudere mensen een drama, om in te stappen. Veel te hoge instap en laag dakje. Is erg onhandig. Degene die deze aangekocht heeft, heeft ze niet uitgeprobeerd. Ook de mensen in de bediening en keuken mogen iets meer aandacht krijgen over de klantbenadering. Daar schort helaas nog wat aan, ook al hebben ze een beperking, dan kunnen ze de mensen wel aanspreken, als deze zoekende zijn.

Beoordeling gegeven door P.v.Lokhorst.

Spannend en geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 augustus 2017

Datum beoordeling: 2 augustus 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Na Op de website gekeken te hebben dachten we wel een leuk dag je uit te hebben en een fort te bekijken, maar toen we ons inschreven voor het elementenspel ging er een wereld open! Met een box vol geluid, licht en actie werd elke ruimte een super spannend spel op tijd. Een soort fort Bojard meets escaperooms. De box is wel zwaar en je bent goed twee uur bezig, maar dan heb je ook wat. Vooral voor 15 jaar en ouder is het erg leuk. Gewoon jammer dat de site het helemaal niet uitstraald wat er echt te doen is! Gemiste kans zou ik zeggen!

Beoordeling gegeven door Fam. Janssen.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 mei 2016

Datum beoordeling: 1 mei 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wij hebben met de kinderen een geweldige dag gehad! Het fort was vandaag voor de tweede dag open en had wat kleine kinderziektes maar daar werd nu al wat aan gedaan. Top! De route voor de kinderen, de rondleiding van de expert en het kanon waren geweldig! Wij komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door ten Brinke.

leuk dagje uit
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2012

Datum beoordeling: 10 maart 2013

Reisgezelschap: gezin

We gingen even kijken in dit fort, maar er was meer te zien dan we dachten. Het is helemaal gerestaureerd. Ook de kinderen vonden het erg leuk, er was vanalles voor hun leeftijd, er was voor elke leeftijd een leuke gratis speurtocht. Het uitzicht bovenop is fantastisch, zeker als je helder weer heb, zoals wij konden helemaal naar duitsland kijken. De gids gaf een interessante rondleiding voor jong en oud. De kinderen mochten op een oude soldatenwc zitten, in een hangmat liggen en nog veel meer. Er worden hier ook kinderfeestjes gegeven. De entreeprijs is incl. gratis consumptie. Ook in de rolstoel konden we veel zien (invalidetolet aanwezig). Daarna zijn we door het natuurgebied (de Gelderse poort) naar de splitsingspunt van de rijn en waal gelopen, heel leuk om te zien hoe breed die rijn echt is. Daarna struinen over het waalstrand, schelpjes en stenen zoeken en door het gebied gelopen, we kwamen ook nog wilde paarden en koeien tegen. Helaas is dit met de rolstoel niet echt te doen. Ongemerkt was het een lange dag geworden. Na afloop zijn we bij Ancari in Doornenburg gaan eten, een chinees grill buffet restaurant. Dit was een heerlijke afsluiting. Dit uitstapje gaan we zeker nog eens overdoen.

Beoordeling gegeven door peter.