Beoordelingen Duinpark Paasdal

beoordeling
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-06-2018

Datum beoordeling: 10 juni 2018

Reisgezelschap: met een groep

Vandaag 10-06-2018 als gast Uw bedrijf bezocht voor familiefeestje Compliment voor de voortreffelijke bediening van Uw personeel. Uiterst vriendelijk en attent. Ook aan de kinderen werd prima aandacht besteed. Een absolute aanrader voor familie feest of i.d. Fam. van Someren Koog a/d Zaan

Beoordeling gegeven door P v Someren.

Een hele dikke 10
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 juli 2017

Datum beoordeling: 30 juli 2017

Reisgezelschap: met een groep

Het eten was tip top in orde zeer lekker pingpongen midget golf superleuk en nog een tip: probeer de mosselen die zijn erg lekker

Beoordeling gegeven door Van der horst.

Topper
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-07-2011

Datum beoordeling: 12 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

Vorige week een feestje gegeven op Paasdal. Helemaal leuk. Leuke sfeer, ze maken van je feestje echt iets speciaals. Miranda, eigenaresse, zet alles in voor een leuke middag. Eten was ook prima en ruim voldoende.

Beoordeling gegeven door Ilona.

rustiek, ontspannen en lekker
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 2 mei 2011

Reisgezelschap: met een groep

We gingen er heen voor een rondje midgetgolf met de kinderen maar het bleek heel wat meer te bieden te hebben. Als je van een rustige, huiselijke en aansprekende omgeving met lekker eten houd met een mooi aangelegde midgetgolfbaan is dit een leuke plek om je van 's middags tot 's avonds te vermaken. De kinderen werden goed opgevangen en vermaakten zich meer dan prima. Het eten was een zéér positieve verrassing en een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door Eelco.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

duinpark Paasdal is rustig gelegen, dichtbij het strand. Voornamelijk kan je er midgetgolfen (de banen zijn wel wat verouderd) ook kan je er terecht voor een hapje (snacks ijs en pannenkoeken) en een drankje. Er is ook een voetbaltafel, en in de zomers worden er bingo avonden georganiseerd.

Beoordeling gegeven door Fatels.