Beoordelingen Het Muiderslot

Dramatisch
1 11111

Bezoekdatum: 26-8-2028

Datum beoordeling: 25 augustus 2018

Reisgezelschap: gezin

Wat is het nut van een e-ticket als je deze bij de kassa moet laten scannen? Gevolg een lange wachtrij (in de stromende regen...) Slecht geregeld Muiderslot!!

Beoordeling gegeven door Webb.

spannend!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2017

Datum beoordeling: 25 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

heb met vrienden en hun jonge kinderen het Muiderslot bezocht. Interessante rondleiding met uitleg over middeleeuwse oorsprong van allerlei uitdrukkingen en gezegden. Ook met de kids de Ridder- en Torenroute speurtocht gedaan; hartstikke leuk en spannend! Aan het eind werden de kids geridderd en kregen ze een medaille, hun dag kon niet meer stuk. Mooie tentoonstelling ook over de eeuwenoude connectie tussen Amsterdam en het Muiderslot.

Beoordeling gegeven door Carmen.

tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 5-3-2017

Datum beoordeling: 5 maart 2017

Reisgezelschap: met partner

Binnen was niet de sfeer over de leefstijl van vroeger te herkennen. Het was meer een groot binnenspeelparadijs voor kinderen.

Beoordeling gegeven door 1,5 uur.

Matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11-12-2016

Datum beoordeling: 11 december 2016

Reisgezelschap: gezin

+ goede rondleiding, mooie burcht. - Erg op kinderen gespitst En weinig ingerichte kamers

Beoordeling gegeven door A.

Fantastich
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 juli

Datum beoordeling: 5 september 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Een prachtig slot waar jong en oud zich prima kan vermaken. Een erg kind vriendelijk museum met een speurtocht met leuke opdrachten. Een mooi verzorgde tuin. De uitleg van de spreekwoorden erg goed. De rondleiding heel interessant. Met andere woorden een heel geslaagde dag voor jong en oud!!

Beoordeling gegeven door A. Siebelink.

Heerlijke dag uit!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-9-2016

Datum beoordeling: 5 september 2016

Reisgezelschap: gezin

Met mijn gezin een heerlijk dagje uit geweest! Voor jong en oud genoeg te doen! Voor mijn kinderen (6 en 4) was er een speurtocht waarbij ze aan het eind een medaille kregen. De kinderen werden 'officieel' tot ridder geslagen, met name mijn zoon is helemaal gek van ridders en kastelen, dus zijn dag kon niet meer stuk. Voor mij en mijn vriend was vooral de rondleiding door de Gouden Eeuw erg leuk, hele mooie kamers en interessant om te horen waar verschillende spreekwoorden e.d. vandaan komen. Daarna nog heerlijk door de tuinen gestruind en het waterschild bekeken. Ook de valkenier was een hit bij mijn kinderen. Kortom, heerlijke dag, moe maar voldaan weer thuis, ik heb de kinderen nog nooit zo snel het bed ingekregen!

Beoordeling gegeven door M. Verheijen.

Erg leuk thema
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4-10-2014

Datum beoordeling: 7 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

Was erg leuk in het Muiderslot waren ridders en vogelshow met Oehoe en Schreeuw uil en nog een roofvogel .

Beoordeling gegeven door jacqueline de Waal.

aardig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30-10-2013

Datum beoordeling: 30 oktober 2013

Reisgezelschap: met partner

prijs kwaliteit verhoudig klopt voor geen meter, ze vragen er veel te hoge entree voor. kasteel is prachtig rondleiding is ook aardig maar is in verhouding gewoon veel te duur. Zal daardoor ook niet snel meer terug gaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

mwha
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 2012

Datum beoordeling: 24 juli 2013

Reisgezelschap: met partner

Entreeprijs is te hoog voor wat je krijgt. Rondleiding is erg goed. Leuk om te weten waar spreekwoorden en uitdrukkingen vandaan komen. Roofvogelshow was goed. Voor de rest viel alles tegen, het ziet er van buiten indrukwekkender uit dan van binnen. Buiten de rondleiding is er niet veel te zien in het slot. Parkeergelegenheid is slecht

Beoordeling gegeven door anne.

toch maar nooit meer...
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: paasvakantie

Datum beoordeling: 4 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Museum zelf was prima/leuk voor de kinderen... maar het was slecht weer en de parkeerplaats veel te ver weg voor de kleintjes. een parkeerbon dus... (53 Euro) en we gaan dus nooit meer naar Muiden! Jammer voor het Muiderslot!

Beoordeling gegeven door Valen.

interessant
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2012

Datum beoordeling: 23 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Onze bezoekdatum weet ik niet meer. Interessante voorwerpen. Leuk dat kinderen verkleed kunnen. Interactief. Roofvogelshow ook erg leuk om mee te maken. Vooral de verscheidenheid maakt het aantrekkelijk.

Beoordeling gegeven door N.Vaartjes.

Mwaah
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2 mei 2012

Datum beoordeling: 9 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het Muiderslot is een leuk dagje weg, al is er weinig veranderd in de twintig jaar dat ik er niet geweest was. Voor kinderen is het een interessante attractie. Wel jammer dat je de auto moet parkeren op een terrein dat vlak achter de vluchtstrook van de A1 ligt en (met kleintjes er bij) zo maar een half uur lopen naar het kasteel is. En natuurlijk moet je ook nog terug. Dat vertellen ze je niet als je parkeergeld aan het betalen was. Buiten de vrij forse entreeprijs, kwam er dus ook nog een parkeerbon aan van 53 euro. Dat was dus meteen de laatste keer...

Beoordeling gegeven door De Boer.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 04-10-2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Het Muiderslot. Van buiten indrukwekkend Van binnen viel het wat tegen. Ook de entree prijs is pittig

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-2008

Datum beoordeling: 6 oktober 2008

Muiderslot, geweldig hoe je hoort waar uitdrukkingen en spreekwoorden vandaan komen

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Het Muiderslot is gewoon leuk om met jong en oud, mits goed ter been, een keer te bezoeken. Goede uitleg en leuk om te zien hoe vroeger de mensen leefden op een kasteel. Ook hoe de gewoontes waren, zoals de kinderen die aan tafel stonden i.p.v. zitten, en ook hoe veel Nederlandse spreekwoorden die wij nu kennen voortkwamen uit gewoontes van vroeger, zoals de klinkende munt etc.

Beoordeling gegeven door Fam. Rendering.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

zeer leuk museum . Kende het van vroeger met schoolreisje. Nu leuke speurtocht voor de kinderen en lekker wandelen in de tuinen .De valkenier was echt geweldig!!1 Zoveel geduld, en kennis en kon het goed overdragen naar de kinderen toe. we hebben genoten daar.

Beoordeling gegeven door van asselt.