Beoordelingen Ballorig Heerhugowaard

een kippenhok
1 11111

Bezoekdatum: 12-06-2012

Datum beoordeling: 6 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Na en eerdere ervaring wist ik al dat je hier niet veel moet verwachten, bij slecht weer veelste druk, 1 groot overvol kippenhok waar je niet normaal aan een tafel kan zitten maar op een doordeweekse dag dacht ik mijn dochter erg blij te maken ( 3 Jaar) om even naar ballorig te gaan. Lieve schat stond te trappelen. Daar aangekomen bij de entree dacht ik met de pin de entree te betalen ( lieve schat ging bijna van blijdschap over de poortjes heen) maar op het moment dat ik aan het pinnen was ging hun pin stuk, oeps en nu ik had geen euro contant mee, werdt me verteld dat het gisteren ook al gebeurde en dat het hele feest dus niet door kon gaan. Stuk is hartstikke stuk natuurlijk, fijne dag verder mevrouw! Uh hoe vertel ik dit me lieve schat? tsja daar kon zij toch niets aan doen!!! PARDON??

Beoordeling gegeven door jdc.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Juni 2012

Datum beoordeling: 17 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een gezellig speelparadijs! Onze kinderen (9, 5, 3 jaar) hebben zich hier zo goed vermaakt. Wat ook telt is dat het tenminste nog betaalbaar is. Het personeel was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ons zie je hier zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Irma.

matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2009 en 2010

Datum beoordeling: 30 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen vinden het wel leuk, maar ik vind het zo'n donker, somber hol dat ik het er te deprimerend vind om er nog een keer naar toe te gaan. Echt jammer dat ze geen lichtkoepels in het plafond hebben gemaakt en wat grotere ramen.

Beoordeling gegeven door kikker.

Goed...
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2011

Datum beoordeling: 9 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gaan geregeld naar Ballorig HHW en de kinderen hebben het er altijd prima naar hun zin; zijn na een hele middag nog niet weg te krijgen. Personeel is wel erg jong; rijen soms erg lang en er wordt niet altijd efficiƫnt gewerkt. Maar wel altijd vriendelijk!

Beoordeling gegeven door Hilde.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2009

Een nare ervaring op een drukke herfstdag in de vakantie,alle stoelen waren bezet en nog bleven ze mensen toelaten,(kinderen werden onder de voet gelopen)commentaar van het personeel was,van deze dagen moeten we het hebben,hoorde toen ze wegliep zei zeikwijf,(brandweervoorschriften tellen niet meer)er zaten wel 600 man binnen,vind het er ook niet bepaald schoon,gebak was nog halfbevroren,mij zien ze hier niet meer.............jammer

Beoordeling gegeven door Mary`hhwaard.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18-07-2009

Datum beoordeling: 18 juli 2009

Mijn zoon van vier heeft zich enorm uit kunnen leven!! Het is redelijk overzichtelijk dus hij kon ons ook weer snel terugvinden als hij op de klimtoestellen zat. Mijn dochter van bijna 2 vermaakte haar ook prima, ik vond alleen het gedeelte voor de echte kleintjes niet heel groot, terwijl ze natuurlijk wel enorm van het ontdekken zijn.

Beoordeling gegeven door Natasja Rikken.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Onze kinderen hadden zich prima vermaakt in Ballorig Heerhugowaard. Alleen het naar huis gaan verliep niet zoals het moest. Onze jongste (1,9) liep achter mij aan, toen de schuifdeuren opeens dicht gingen. Gelukkig niks ernstigs gebeurd, alleen een dikke bult op haar voorhoofd. Contact hier over gehad en er werd excuses aangeboden, er zou naar de deuren gekeken worden en we kregen voor het ongemak vrijkaartjes voor het volgende bezoek. Voor de rest was het een hele gezellige middag! Groeten Froukje

Beoordeling gegeven door Ballorig.