Beoordelingen Vakantiepark 't Hooge Holt

Vreselijke vakantie!
1 11111

Bezoekdatum: Augustus 2020

Datum beoordeling: 4 oktober 2020

Reisgezelschap: met een groep

Boek vooral NIET de 16-persoons groepsaccomodatie! Het is een oud, super slecht of gewoon niet onderhouden huis. Dak lekkage (langs de elektrische tijd), niet werkende koelkasten,  kapotte kantelramen, GEEN bad aanwezig zoals wel vermeld staat, de douche had geen verhoogd randje, waardoor de gang zelfs nat werd. Lekkage sifon wastafel, kapotte wankele kasten, loshangende stroomdraden zonder fitting. Ratten, sprinkhanen, zilvervisjes, muizen, spinnen waren er genoeg. Wat een DRAMAA!!!

Beoordeling gegeven door Petra.

Prima vakantiepark
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Juni

Datum beoordeling: 29 augustus 2020

Reisgezelschap: met partner

In juni 2020 dit park bezocht. Wij hadden een fins chalet. De inrichting van het huisje was gezellig. Het zwembad is gloednieuw maar door Corona nog gesloten. In juli zou dit open gaan. Wij zijnuit eten geweest op het park en in Gramsbergen. Beide was prima. Kortom een prima weekend.

Beoordeling gegeven door Eus .

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-04-2017 tot 01-05 2017

Datum beoordeling: 1 mei 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

We hadden een 6 persoons villa nr6 het was van alle gemakken voorzien en heel schoon er waren net 2 nieuwe speeltuinen geopend onze kleinkinderen waren er niet weg te slaan ook het nieuwe binnenbad is een grote aanwinst en dit alles voor een prijs die je nergens anders ziet. Dit is zeker voor herhaling vatbaar ( en niet te vergeten het vriendelijk personeel )

Beoordeling gegeven door fam Hoevenaars.

Mwah
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juli 2015

Datum beoordeling: 12 juli 2015

Reisgezelschap: met een groep

Niet echt top. Ze zijn bezig om het berer te maken, maar er moet nog veel gebeuren. Ben benieuwd hoe het zwembad gaat worden. Er is iig niet veel te doen.

Beoordeling gegeven door ron.

heerlijk, rustig park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-20 maart 2015

Datum beoordeling: 31 maart 2015

Reisgezelschap: met partner

Hoewel wij in een rustige periode gingen, waren er toch veel faciliteiten! Coevorden is een must.

Beoordeling gegeven door wim schreuder.

heerlijk, rustig park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-20 maart

Datum beoordeling: 31 maart 2015

Reisgezelschap: met partner

Wij gingen in een rustige periode en toch waren er veel faciliteiten. Een bezoek aan Coevorden is een must!

Beoordeling gegeven door wim schreuder.

Nooit meer
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 24-07-2013

Datum beoordeling: 29 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het park is vies. Park is zeker niet kind vriendelijke. Ook de luxe bungalow is smerig en zeker niet kind vriendelijke. Ook is deze gelegen aan het water. Met een kind is van 2,5 is dit levens gevaarlijk. Bij de receptie valt hier niks an te doen omdat het om boeken teveel werk is volgens het personeel. Het restaurant is duur en simpel. Zwembad en speeltuinen zijn vies en verouderd. Echt nooit meer.

Beoordeling gegeven door Dieleman .

Red onze vakantie !!!
1 11111

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 14 december 2012

Reisgezelschap: met vrienden

wij hebben in september 2012 dit park bezocht voor een weekend. al direct bij aankomst hadden we het idee dat we op een park waren aangekomen uit de jaren 80. na wat gezoek op het park, ( de tuinmannen waren denk ik ontslagen, omdat de huisjes niet erg zichtbaar waren, en er veel achterstallig tuinwerk was ) kwamen we bij het huisje aan. bij binnenkomst werden we verrast door een smerige wc en een vies beschimmeld douche gordijn, ook werdt het huisje verwarmd door elektrische kachels. de bedden waren slecht en ook de vloer liet zeker te wensen over. de verdiepingsvloer bestond uit houten planken, zodat alles duidelijk hoorbaar was op de slaapkamers. als men beneden aanwezig was. Na hiervan bijgekomen, openden we de tuindeuren naar het terras, wat vol was gepoept door de eenden die in de vijver aanwezig waren. ook rond om het huisje kun je niet vrij lopen zonder poep aan je schoenen van de eenden.

Beoordeling gegeven door Erik Voortman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug 2008

Datum beoordeling: 16 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door m goijaerts.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2November 2002

Datum beoordeling: 7 juli 2010

Het is al even geleden,maar een belevenis om nooit weer te vergeten.2November 2002 zijn wij met ons hele gezin,naar 'tHooge Holt geweest,wij hadden daar vier chalets uitgezocht in een hofje,ieder gezin een chalet.In overleg met de receptie,mochten wij als ouders,er al vroeg het één en ander organiseren,nou dat hebben we gedaan,de chalets hebben we heel feestelijk gemaakt,drankjes neergezet,bloemen,tijschriften,een krant,enz enz,ook de kleinkinderen hebben we niet vergeten,wat speelgoed,en wat lekkers enz.Op het park zelf hebben we heerlijk een aantal keren gegeten,en alles in overleg,uiterst vriendelijk zijn we behandeld,en ook als bruidspaar zijn we in het zonnetje gezet,met prachtige bloemen.Het was echt voor ons allemaal voor herhaling vatbaar,en we gaan zeker met ons 50jarig huwelijksfeest dit op dezelfde manier doen,maar dan een paar calets er nog bij voor meerder familieleden.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: febr.

Datum beoordeling: 28 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door boomsma.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1042010

Datum beoordeling: 2 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: jullie 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door P.Glas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-02-2010

Datum beoordeling: 24 februari 2010

Leuk park, huisje schoon, gezellig en netjes. Op de Plaza is van alles aanwezig maar niet zo masaal en groot, heel relaxt. Zwembad niet heel groot maar voor ons voldoende.

Beoordeling gegeven door Sinnema.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2005

Datum beoordeling: 12 februari 2010

Heel fijn vakantie huis met alles er op en er aan. Wasmachine/droger ideaal met kinderen. Speeltuin in de achtertuin fijn zwembad en leuk animitatie team. Nog naar de schoonheidsspecialist geweest en dat alles op het park.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: Begin juli 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Niet al te interessesant vakantie park. Alles is oud en zwembad is onoverzichtelijk met kleinekinderen. Van de pizza's zijn we een hele nacht ziek geweest. De huisjes voor 6 personen zijn erg krap.

Beoordeling gegeven door Ingeborg van Schayk.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26 augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

wij waren er een midweek,er waren aardig wat kinderen,maar daar hadden wij geen last van,die werden bezig gehouden door het annimatieteam. Ik vond het een kompleet park. wij hadden inclusief half pension,het eten was heel erg goed.En goed verzorgd en aardige bediening.

Beoordeling gegeven door A. van de Keer.