Beoordelingen Restaurant Uitspanning Het Engelse Werk

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 03-02-19

Datum beoordeling: 15 februari 2019

Reisgezelschap: met partner

Wij dachten mooi plekje aan de ijsel + wandelpark. Nou daar kwamen we snel van terug.. Erg gedateerd van binnen!! We zaten in een zaal wat niks uitstralde. Ik moest wijken voor een ober die renend de bestelling deed. Koffie is niet te drinken! Kant en klare mosterdsoep niet te eten! Wij hebben afgerekend en alles staan. Gewoon vies! En nog duur ook! Niet ' het Engelse werk ' maar nog niet eens 'het halve werk'!!!!! GEEN aanrader!!

Beoordeling gegeven door Halve werk .

prut
1 11111

Bezoekdatum: 29-06-2018

Datum beoordeling: 30 juni 2018

Reisgezelschap: alleenreizend

Een latte macchiato besteld. Duurder dan in andere restaurants, dus je verwacht in elk geval iets goeds. Dat viel vies tegen (letterlijk). De latte had een zurig smaakje dat sterk deed denken aan oploskoffie. Wat bleek: het Engelse Werk serveert koffie uit een apparaat type kantoor-automaat. Dus helemaal geen verse koffie, laat staan vers gemalen. En dat terwijl ze daarvoor de 'hoofdprijs' in rekening brengen. Schaam je!

Beoordeling gegeven door Anna.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 18-02-2017

Datum beoordeling: 19 februari 2017

Reisgezelschap: met partner

De kwaliteit was ronduit slecht; opgewarmde kant-en-klaar producten. Klachten worden niet serieus genomen en het is enorm duur!

Beoordeling gegeven door Claudia.

niet gezellig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 3 juni 2014

Datum beoordeling: 4 juni 2014

Reisgezelschap: met een groep

We hadden met een groep dames gefietst en op het eind van de dag wilden we wat drinken, eerst buiten gezeten maar toen het begon te regenen zijn we binnen gaan zitten, we hadden volgens het personeel te veel lawaai, we moesten rustiger zijn, wat wil je nu met een groep dames (19), helemaal niet gast vrij, we kregen de indruk dat we weg moesten, de zaal was niet aangekleed dus klonk alles heel hol. Er zaten nog meer mensen en die vonden het helemaal niet storend, gezellig zelfs !!!!!!!! Voor Krisman, Het Engelse Werk wat we toch al van oudsher kennen maken we GEEN RECLAME bij anderen, we komen niet terug. Niet erg professioneel !!!!!

Beoordeling gegeven door Marijke.

mooie locatie, matig kwaliteit
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 22 augustus 2012

Datum beoordeling: 4 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

Ik heb er een keer ijs gegeten wat smaakte als het goedkoopste supermarkttijs. Verder is dit nog een van de weinige gelegenheden waar je niet kan kiezen uit verschillende soorten thee. 1 kopje simpele thee kost echter wel meer dan twee euro. Bediening is vriendelijk en goed.

Beoordeling gegeven door Ellis.