Beoordelingen Intratuin Barneveld

Super gezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 september

Datum beoordeling: 17 september 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Afgelopen donderdag 14 september bij intratuin Barneveld een workshop gevolg waarbij we een kruik hebben opgemaakt. Degene die ons instrueerde deed dat op een enthousiaste en leuke manier en hielp overal waar het nodig was. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Medy.

uitstekend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eens of 2 keer per maand

Datum beoordeling: 13 mei 2015

Reisgezelschap: met partner

goede planten ruime keuze.goedeservice. Het is voor ons een genoegen om naar deze intratuin te gaan.Elk seizoen genieten wij ervan.

Beoordeling gegeven door J.Hamminga.

een goede zaak!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 mei 2015

Datum beoordeling: 8 mei 2015

Reisgezelschap: met partner

Snel informatie, indien gewenst. Waren zeer tevreden over de door ons ingewonnen informatie met betrekking tot graskantmaaiers. Lekkere koffie en chocola tegen betaalbare prijzen

Beoordeling gegeven door G.C.van Marm.

Goed
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07 04 2015

Datum beoordeling: 8 mei 2015

Reisgezelschap: met partner

Zijn vriendelijk en zeer behulp zaam als je iets niet weet of kunt vinden door gaan zo

Beoordeling gegeven door B Evers.

GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-05-2015

Datum beoordeling: 6 mei 2015

Reisgezelschap: met partner

Heel mooi en juist ingedeeld,ik kom er vaak met m,n vrouw en klein dochter,je hebt er van alles en als je hier niet kunt slagen ,dan weet ik het niet meer. en dan het restaurant heerlijk bakkie koffie en wat lekkers erbij,dat is vaste prik.

Beoordeling gegeven door hans van de Blaak.

Top Winkel
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-03-2015

Datum beoordeling: 26 maart 2015

Reisgezelschap: met partner

Uitgebreid assortiment binnen en buitenplanten. Voor ons vooral de buitenplanten interessant bij het vullen van de bakken in het voorjaar. Leuke acties en de aarbeienplantjes zien er goed uit.

Beoordeling gegeven door Henk.