Beoordelingen De Toekomst - Speeltuin en cafetaria

Lang wachten en donkere smoezelige speeltuin
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 03-11-2018

Datum beoordeling: 4 november 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ruim een uur gewacht op onze bestelling (friet met snacks). Eten was prima. Speeltuin een beetje viezig en vrij lomp.

Beoordeling gegeven door Evelyn.

Goed voor elkaar.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 mei 2018

Datum beoordeling: 19 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We zochten vanuit de Beekse Bergen een leuke eettent ook geschikt voor onze kinderen. Daarbij komt nog dat onze dochter een glutenvrij en melkvrij dieet heeft. Ze heeft heerlijk gegeten en wij ook. Ruime keus in menu''s. We hoefden niet lang te wachten.

Beoordeling gegeven door Bovensmildigers.

Lekker en gezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-08-2017

Datum beoordeling: 12 november 2017

Reisgezelschap: gezin

Van de snackbars in Hilvarenbeek haalden we al het liefst onze frietjes bij de Toekomst. Er is veel keuze en je bestelling word super snel klaargemaakt. De eigenaar zegt je altijd gedag. In augustus hebben we voor het eerst gezellig met ons zoontje en onze neefjes van de speeltuin gebruik gemaakt. De oudere kinderen waren niet te houden en die hebben we alleen gezien toen de frietjes klaarstonden. De kleinste heeft zich voornamelijk vermaakt met kinderen kijken. We zullen zeker vaker naar de speeltuin gaan, ideaal voor een druilerige zondagmiddag als onze kleine wat groter is.

Beoordeling gegeven door Vd Sanden.

aanrader
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-7-2011

Datum beoordeling: 13 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben er 3 keer heerlijk en betaalbaar gegeten en het voordeel is dat de kinderen zich er opperbest vermaken. Het personeel is vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Fam de Vries.

De Toekomst zeker bezoekje waard
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-03-2011

Datum beoordeling: 31 maart 2011

Reisgezelschap: met een groep

Laatst bij De Toekomst heerlijk zitten smullen, cafetaria blijkt dus wel open te zijn, service is prima in orde. Verder blijken zij ook een nieuwe site te hebben: (www.detoekomsthilvarenbeek.nl) met een mooi fris uiterlijk, zeker een bezoekje waard!

Beoordeling gegeven door Fam. van Lierop.

De Toekomst is wel degelijk geopend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 232-02-2011

Datum beoordeling: 26 maart 2011

Eet-en Speelplezier De Toekomst in Hilvarenbeek is wel degelijk geopend. We hebben er met onze hele familie een voortreffelijk feest gehad en heerlijk gegeten. De kinderen hadden zich kostelijk vermaakt. Dus wat ons betreft een regelrechte aanrader!!

Beoordeling gegeven door Familie van Vugt.

voor 7 weken arrogantie!!!
1 11111

Bezoekdatum: 18-03-2011

Datum beoordeling: 18 maart 2011

Ik ben er met mn vriend een uitsmijter gaan eten. mn vriend een uitsmijter speciaal a €6,= ik een uitsmijter ham kaasa €4.10, wordt er gevraagd 2 of 3 eieren ik zeg 3 eieren. Wat blijkt nu dan krijg je ook gewoon een speciaal voor je neus voor €6,= dus he!! Verder krijg je je uitsmijter op bruin brood waar niet eens naar gevraagd wordt of je dat wel wil aangezien een uitsmijter normaliter op WIT brood geserveerd wordt. En dan heb ik het nog niet eens over de service gehad. Bah bah wat een arrogantie zeg je wordt behandeld alsof je niks bent, de haren van het personeel hangt gewoon los en dus loop je het risico om een extra ingredient aan te treffen. Gewoon ronduit smering en verre van gezellig!!!!!

Beoordeling gegeven door van den Broek.

1 11111

Datum beoordeling: 6 november 2007

Geven aan op de site open te zijn en zijn het niet. We hadden maar even moeten bellen, was het antwoord, de kachel staat niet aan!!! We hebben er 50 km voor moeten rijden. Morgen gaan we naar de Efteling zal ook maar even bellen of ze open zijn. Groeten Fam van den Berg. P.S. Pukkemuk in Dongen is een zeer leuk alternatief, staat de kachel wel aan!!!

Beoordeling gegeven door Fam.