Beoordelingen Nationaal Vlasserij-Suikermuseum

Top! Ook met jonge kinderen (5 en 11)
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-08-2017

Datum beoordeling: 9 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Eigenlijk een dikke 10 voor de vrijwilligers. Hoffelijk en lief voor de kinderen. Zeer kundig. Machines in werking gezien dankzij rondleiding aan groep. Interactief met audiotoer. Min 1 punt vanwege vele stof en vlekken op enkele tafels in tentoonstelling. Restaurant gedeelte prachtig. Echt zeer vriendelijke mensen.

Beoordeling gegeven door Familie Fluitman de Leeuw.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 mei 2016

Datum beoordeling: 24 mei 2016

Reisgezelschap: met een groep

We hebben als K.B.O. H. Hart Eindhoven een geweldige dag gehad. ontvangst met lekkere koffie en perfect gebak. interessante rondleiding en een overweldigende koffietafel. Zeker de moeite waard. Gezellige en deskundige vrijwilligers.

Beoordeling gegeven door K.B.O. H. Hart Eindhoven .

Geweldig, zeer interessant en goed ingericht museu
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 januari 2016

Datum beoordeling: 22 januari 2016

Reisgezelschap: met een groep

Ik heb werkelijk heel erg genoten van de uitgestalde voorwerpen de goede uitleg van de rondleiding en dat zo dichtbij mij in de buurt. Voor mij kwam vroeger weer terug in mijn geheugen. Allen verdienen een geweldig compliment!

Beoordeling gegeven door Gerard Hoefnagel ( van de SVPB).

levendig beeld vlasverwerking.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: woensdag 20 augustus 2015

Datum beoordeling: 30 augustus 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Bij groepjes van 10 of meer vertellen ervaren vrijwilligers over het telen van vlas en de verwerking ervan door de jaren heen. Alle machines worden aangezet en gedemonstreerd. Het was mijn tweede bezoek. De eerste met de vrouwenvereniging. Twee uitgebreide rondleidingen in resp. de vlasserij en het suikermuseum, een zeer goed verzorgde boeren lunch, een video onder het genot van een kopje thee zorgde voor een zeer geslaagde dag. Bij het tweede bezoek was mijn kleindochter (11 jaar) . Gelukkig hadden we ook een rondleiding. En een speurtocht met vragen wat de aandacht vergroot. Individuele gasten krijgen een koptelefoon. Maar er gaat niets boven de demonstraties in de Vlasserij.

Beoordeling gegeven door L.B. v.d. maden.