1

Schaatsen, krabbelen en curlen op de indoor schaatsbaan - GESLOTEN
Leisure World - GESLOTEN

Deze ijsbaan bestaat niet meer.

In Leisure World geniet je van ijspret, of het kwik buiten onder nul komt of niet. Op deze indoor schaatsbaan kun je de hele winter door terecht voor een rondje op de schaats. Of een potje curling! Laat je kunsten zien op het ijs en geniet met vrienden of collega's van ijskoud schaatsplezier.

Schaatsplezier op niveau

Kinderen en beginners hebben het hele middengedeelte voor zichzelf, waar ze op hun gemak de slagen kunnen oefenen. Voor twee euro borg kun je een 'schaatsbokje' gebruiken, als het schaatsen nog niet vanzelf gaat. Onderuitgaan en weer opkrabbelen: het hoort erbij! De meer gevorderde schaatsers kunnen hun lol op in de grote buitenring, waar flink kilometers gemaakt kunnen worden. Uitgeschaatst of zin om lekker toe te kijken? In de Brasserie, het restaurant op de eerste verdieping, kun je het gekrioel op de schaatsbaan op je gemak bekijken.

Leer curling spelen

Vind je gewoon schaatsen te saai? In Leisure World kun je ook een clinic curling volgen! Eerst leer je de basistechnieken en daarna volgt een heuse wedstrijd. In Dronten zijn vier officiële curlingbanen, waar je met een groep van maximaal veertig personen deze originele sport leert. Curling lijkt een beetje op bowlen en petanque. De clinic is uit te breiden met bijvoorbeeld een buffet. Leuk voor jullie volgende bedrijfsuitje?! Ook kinderen kunnen deze sport oefenen met het ijsstokschieten, een lichtere variant van curling.

Dagje uit op het ijs

  • Neem alle collega's mee het ijs op voor een verrassend bedrijfsuitje. Boek een schaatsarrangement, inclusief een clinic en estafette bij Leisure World. Aansluitend kun je opwarmen en een lekker hapje eten in de Brasserie. Ook leuk voor een origineel familiefeest!
  • Vier je binnenkort je verjaardagsfeestje? Ook dan kun je natuurlijk terecht op de schaatsbaan voor een feestelijk uitje. Inclusief patat, ranja en een kroket of frikandel!
  • Een keer schaatsen met de hele klas? Leuk idee! In Dronten kun je terecht voor een gezellig dagje schoolschaatsen.

Leisure World - GESLOTEN in Dronten leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Schaatsen, krabbelen en curlen op de indoor schaatsbaan - GESLOTEN