1

Dutch Bushcraft Survival
Leer survivallen met Dutch Bushcraft

Droom je van stevige tochten door de bossen en dagenlange 'hikes'? Klinkt stoer, maar hoe overleef je in de 'wildernis'? Dutch Bushcraft heeft de antwoorden. Volg één van de workshops rondom Raamsdonksveer waarin je oude technieken leert. Alleen voor mannen, en uiteraard ook vrouwen, die niet bang uitgevallen zijn. Vuur maken, maar ook weten waarvoor je vuur nog meer kunt gebruiken. Met welke technieken kun je een kampvuur starten? Leer zelf je eten bereiden in een Dutch oven. En hoe gebruik je eigenlijk een kaart en kompas in de praktijk? Alle workshops zijn gericht op een meerdaags verblijf in de natuur, waarbij je bent aangewezen op jezelf of meerdere personen. Lijkt jou dat wel wat? Kijk snel welke eendaagse workshops Dutch Bushcraft in huis heeft, zodat jij goed voorbereid op een stoer avontuur kunt in de natuur.

Recepten uit de natuur

Als je in je eentje in de bossen bent, moet je goed weten wat je wel en niet kunt eten. Dutch Bushcraft heeft alvast heerlijke recepten waarmee je vast wel overleeft:
  • Knolselderijsoep
  • Gehaktbroodjes uit de Dutch oven
  • 'Houtskool uit een pannetje' (aardappelrösti)
  • of Kip á la Normande
Dutch Bushcraft zorgt ervoor dat je niet omkomt van de honger tijdens je survivaltocht. Met alle tips en tricks ga je met een gerust hart het avontuur tegemoet!

Dutch Bushcraft Survival in Raamsdonksveer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.dutchbushcraft.nl

Dutch Bushcraft Survival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.