Proef Engeland op steenworp afstand van Leeuwarden


Proef Engeland op steenworp afstand van Leeuwarden

Proef Engeland en geniet met een groep vanaf tien personen van een traditionele Britse high tea bij De Arrestant. Heerlijke cakes, sandwiches en scones: in de sfeervolle ambiance van de oude pastorie volgt het ene na het andere culinaire hoogstandje. Even bijkomen van al dat lekkers? Blijf slapen in de bed and breakfast. Ook al zo lekker Engels!

High tea'en bij De Arrestant

Beleef Engeland op een steenworp afstand van Leeuwarden! De originele high tea van De Arrestant belooft een heerlijke, ontspannen middag uit. Eigenaresse Anneke en haar man zijn sinds jaar en dag kind aan huis bij onze Britse overburen. De traditionele gerechten heeft zij volledig in haar vingers. Smul van haar culinaire hoogstandjes als de hartige taart, sandwiches en scones en geniet van pure, Engelse smaken! Ook leuk: combineer de high tea met een theaterwandeling door het pittoreske Friese Wergea.

Logeer bij De Arrestant

Combineer een high tea met een weekendje weg en blijf overnachten bij De Arrestant! In de gerestaureerde, voormalige bakkerij vind je twee prachtige gastenkamers. Beide kamers hebben een, hoe kan het ook anders, Engelse uitstraling. De kamers hebben ieder hun eigen faciliteiten. Geniet je in de ene kamer van een mooi uitzicht op de tuin van de pastorie, in de andere kamer kom je helemaal bij in het bubbelbad.

Proef Engeland op steenworp afstand van Leeuwarden in Wergea leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, themafeest, workshop, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Proef Engeland op steenworp afstand van Leeuwarden

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.