Rijd een rally in een klassieke Kever Cabrio

Rijd een rally in een klassieke Kever Cabrio

Kruip achter het stuur van een echte klassieker! Een Kever Cabrio of een VW classic bus voert je over slingerweggetjes en ophaalbruggen, door het mooie Groene Hart. Neem vrienden, familie of collega's mee en maak een heuse roadtrip. De Kever Cabrio Rally en de Volkswagen Road Trip garanderen grootse avonturen. Welk team vindt het antwoord op de raadsels en daarmee de route, en haalt zo de finish?

Combineer de Kever Cabrio Rally of de Volkswagen Road Trip Bus Rally met:

  • Sloepvaren in het Groene Hart;
  • Ik hou van Holland;
  • Streekproductenrally en kookworkshop.


Het leukste bedrijfsuitje: toer in een Kever Cabrio door het Groene Hart!

Met de wind door de haren door het Groene Hart

Beleef de jaren '60 en '70 en stap in een Kever Cabrio en het VW classic busje T1 & T2! Rij bij de Kever Cabrio Rally met de wind door de haren en ontdek het Groene Hart, een juweel onder de rook van Amsterdam. Uitgangspunt is in ieder geval altijd de classic car rally! Een prachtige tocht door het Groene Hart die je zelf met je team gaat rijden met behulp van diverse navigatiemethoden. Daarbij krijg je allemaal vragen en opdrachten mee die je tot een goed einde moet brengen. Voor het winnende team is er uiteraard een prijs te winnen!

Boek een arrangement op maat en tuf in alle rust door het Groene Hart. Geniet daarbij van een barbecue of vul de dag juist sportief in. Of combineer een toertocht met een vergadering, presentatie of proeverij.

Volkswagen Road Trip Bus Rally

Neem plaats achter het stuur van een klassiek Volkswagenbusje en rij een prachtige rally over slingerweggetjes en oude ophaalbruggetjes en langs sloten en plassen. De Volkswagen Road Trip Bus Rally daagt uit met verschillende navigatiemethoden. Let goed op de omgeving, want daar wachten de oplossingen voor de raadsels..

Streekproductenrally en kookworkshop

Verken de pracht van het Groene Hart niet alleen vanuit de cabrio of de VW classic bus: het gebied heeft ook allerlei culinaire heerlijkheden te bieden! Stap in de klassieker en tuf langs de boeren in de omgeving. Maak tijdens de streekproductenrally kennis met verschillende streekgerechten, waarmee je na de tocht onder begeleiding van een professionele kok aan de slag gaat in de keuken.

Rijd een rally in een klassieke Kever Cabrio in Aarlanderveen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Rijd een rally in een klassieke Kever Cabrio

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.