1

't Stormt


-advertentiepositie-'t Stormt: evenementen en groepsuitjes

Speel de hoofdrol in je eigen James Bond-film en word voor één dag acteur, stuntman én geheim agent! Trek de stoute schoenen aan en red de wereld, of los met je team een moord op. Niet zo'n behoefte om de wereld te redden? Kies dan een ander hilarisch groepsuitje bij 't Stormt!

Spanning en sensatie met The Duke

Ga tot het uiterste in een race tegen de klok. De ene na de andere vreemde opdracht stroomt binnen. De eigenzinnige en merkwaardige The Duke is onverbiddelijk en duldt alleen mensen die zijn uitdagingen aan durven te gaan. Gehoorzamen is de enige manier om verder te komen.

Actie bij Dokter Wunderbar

Als ware politieagenten moeten jullie achter dokter Wunderbar aan, die wordt verdacht van de moord op zijn vrouw. Alleen: heeft hij het wel gedaan? En wie houdt jullie zo nauwlettend in de gaten? Actie en raadsel ineen!

't Stormt organiseert uitjes op de locatie naar wens. Onder meer Amsterdam, Den Haag, Amstelveen, Spaarnwoude en Velzen-zuid behoren tot de mogelijkheden.

't Stormt in Krommenie leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek tstormt.nl

't Stormt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.