Ultimate Adventures: een actief dagje uit in de Achterhoek!
Ultimate Adventures

Teambuilding is superleuk! Iets tofs doen met je collega's? Bij Ultimate Adventure ben je aan het juiste adres. Maar ook als gezin en vriendengroep zijn jullie natuurlijk een team. In het Achterhoekse Borculo zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga met z'n allen te water in een kano of een sup, of spring samen in een raftboot en verken de schitterende en rustieke beekjes in de omgeving.

Blijf je liever aan land? Huur dan een mountainbike, fiets of step en trap jezelf door de Achterhoek. Combineer je tochtje met een leuke GPS-tour voor wat extra uitdaging. Nieuw is ook de klimtoren, hopelijk heb je geen hoogtevrees! Samenwerking is belangrijk, maar het is ook interessant om onderling de krachten te meten. Wie is er beter in paintball, archery tag en raftpolo? Maar Ultimate Adventure heeft nog veel meer spannende groepsactiviteiten voor elk gezelschap.

Ook een volledig verzorgde sportdag of bedrijfsevenement behoren tot de mogelijkheden.

Ultimate Adventures in Borculo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ultimate Adventures: een actief dagje uit in de Achterhoek!