Pretpark de Valkenier - GESLOTEN
Pretpark de Valkenier

Dit uitstapje bestaat niet meer. Pretpark de Valkenier is een supergezellig familiepark voor jong en oud. Er zijn hier veel spetterende attracties. Raas bijvoorbeeld mee in de Green Snake achtbaan, vlieg mee in de Dancing Queen en fiets, speel en klauter erop los in alle speelzones. Trotseer de hindernissen op het blotevoetenpad of schommel en klim erop los in Piratenland.

De Valkenier heeft ook een aantal thema-attracties. Griezel in het spookkasteel, voel je een cowboy in Western City en ga op avontuur in Dino's Wandelpark. Of ga voor nostalgische kermisattracties zoals de botsauto's en carrousel. Er zijn in het park verschillende indoor speelhallen en er is een arcadehal vol klassieke games.

Zonneschijn of regen, het is altijd leuk bij de Valkenier. Omdat er zowel binnen- als buitenattracties zijn, kunnen kinderen naar hartenlust fietsen, klimmen en klauteren waar ze maar willen. Een beetje moe na al dat vliegen en rennen? Draai rustig mee in de Carrousel of maak een leerzame wandeling in Dino World.

Spannende attracties

Kies uit allerlei attracties! Doe het lekker rustig aan in Western City. Bekijk het park van bovenaf vanuit het reuzenrad, maak een ontspannen tochtje met de Safari Rit of ga naar het Circus Poppentheater. In de parkvijver ligt de The Brown Hawk boot klaar voor een spannend vaartochtje. Durf jij in een karretje door het Spookkasteel te rijden?

Schoolreisjes en kinderfeestjes

Pretpark de Valkenier heeft ook allerlei leuke arrangementen voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Lekker ravotten in alle attracties en daarna genieten van een kindermenu met frietjes en een snack!

Pretpark de Valkenier in Valkenburg leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pretpark de Valkenier - GESLOTEN