1Dagje Texel

Texel is één van onze mooiste waddeneilanden en heeft zoveel leuks te bieden! Een hele dag plannen met activiteiten, vervoer en een hapje eten is soms een hele klus. Maar Dagje Texel is van alle markten thuis en neemt graag de organisatie uit handen. Ga bijvoorbeeld:

  • Wadlopen met vrienden;
  • Klimmen in het klimpark;
  • Toeren op een nostalgische Solex;
  • Een Texelse bierbrouwerij bezoeken.

Texel verkennen per Solex

Huur een Solex en verken het eiland! Een nostalgische tocht per Solex is een prachtig mooie belevenis. Onderweg zwaaien eilandbewoners vriendelijk naar je terwijl jij met wapperende haren - zonder helm - over Texel toert! Onderweg stop je bij leuke winkeltjes of pak je een terrasje. Tip: Texel verkennen kan ook op een scooter, e-skateboard of met een tuktuk.

Dagje Texel op maat

Er is van alles mogelijk: de één houdt van powerkiten in de branding op het strand, de ander geniet liever van een ontspannen potje boerengolf in de Texelse weilanden. Lijkt een activiteit je leuk, maar zou je het net even anders willen? Dat kan. Dagje Texel maakt voor jou en je gezelschap een dagprogramma helemaal op maat.

Dagje Texel in Oudeschild leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Dagje Texel.
Foto: Dagje Texel.
Foto: Dagje Texel.
Foto: Dagje Texel.
Foto: Dagje Texel.
Foto: Dagje Texel.
Foto: Dagje Texel.
Foto: Dagje Texel.