1

Kitebuggyen


-advertentiepositie-Kitebuggyen over het Zuid-Hollandse strand

Stap in een buggy, ervaar de kracht van de vlieger en race met behulp van de wind zo hard mogelijk over het Noordzeestrand. Het spectaculaire kitebuggyen is geschikt voor iedereen! Natuurlijk krijg je eerst een uitleg en leren ervaren instructeurs hoe je de vlieger moet besturen.

Het vrije strandleven

De golven breken in de branding, de zon verwarmt je huid en de wind slaat je om de oren. Ervaar de vrijheid van het strandleven met een van de activiteiten bij Beware Beach! Tijdens het blokarten en kitebuggyen verbaas je je over de kracht van de wind en voel je de adrenaline door je lijf stromen. Na alle adrenaline en euforie kun je heerlijk neerstrijken in strandpaviljoen Brouw. Geniet daar van een welverdiend hapje, drankje en het weidse uitzicht over zee. Of verken het strand al golfend en kom beachgolfen. Van boogschieten tot powerkiten: Beware Beach heeft sportieve groepsuitjes voor iedere samenstelling!

Kitebuggyen in Ouddorp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek bewarebeach.nl

Kitebuggyen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.