Kitebuggyen over het Zuid-Hollandse strand

Kitebuggyen over het Zuid-Hollandse strand

Stap in een buggy, ervaar de kracht van de vlieger en race met behulp van de wind zo hard mogelijk over het Noordzeestrand. Het spectaculaire kitebuggyen is geschikt voor iedereen! Natuurlijk krijg je eerst een uitleg en leren ervaren instructeurs hoe je de vlieger moet besturen. Of kies voor een stoere zeilwagen en ga strandzeilen bij Beware Beach.

Het vrije strandleven

De golven breken in de branding, de zon verwarmt je huid en de wind slaat je om de oren. Ervaar de vrijheid van het strandleven met één van de activiteiten bij Beware Beach! Tijdens het blokarten en kitebuggyen verbaas je je over de kracht van de wind en voel je de adrenaline door je lijf stromen. Na alle adrenaline en euforie kun je heerlijk neerstrijken in strandpaviljoen Brouw. Geniet daar van een welverdiend hapje, drankje en het weidse uitzicht over zee.

Zandkastelen bouwen voor volwassenen

Trommel vrienden en familie op en laat je creativiteit de vrije loop. Neem een emmer en een schep ter hand, bouw een zandsculptuur bij Beware Beach en maak de mooiste creaties van zand! Of verken het strand al golfend en kom beachgolfen. Van boogschieten tot powerkiten en van touwtrekken tot het maken van een Flinstone mobiel: Beware Beach heeft creatieve en sportieve groepsuitjes voor iedere samenstelling!

Kitebuggyen over het Zuid-Hollandse strand in Ouddorp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 7,95 p.p.), workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kitebuggyen over het Zuid-Hollandse strand

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.