Aero Club Salland - Zweefvliegen

Aero Club Salland - Zweefvliegen

Vliegen zonder motor. Het lijkt onvoorstelbaar, maar toch is het mogelijk om tot zo'n 1500 meter hoogte zes uur lang rond te zweven. Door gebruik van warme stijgende lucht kan een zweefvlieger honderden kilometers afleggen, zo vrij als een vogel. Zelf ervaren hoe dat voelt? Vlieg dan eens mee met Aero Club Salland! Kennis maken kan door een introductievlucht, maar zelf leren vliegen kan ook tijdens een paar proeflessen. Écht enthousiast geworden? Volg dan een van de professionele zweefvliegopleidingen van Aero Club Salland!

Bij een introductievlucht is de bezoeker passagier van een ervaren zweefvlieger, die voor, tijdens en na de vlucht het nodige vertelt over het vliegtuig, vliegen en de mooie omgeving. Na afloop wordt een doopvluchtcertificaat uitgereikt als herinnering. Wie nog veel meer wil weten over zweefvliegen, kan tijdens een introductiedag voor even worden opgenomen in de vereniging en meemaken hoe een vliegdag verloopt. Als de bezoeker de smaak te pakken heeft, kan bij Aero Club Salland ook zelf worden geleerd te vliegen.

Aero Club Salland - Zweefvliegen in Lemelerveld leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Aero Club Salland - Zweefvliegen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.