Fun en actie: crossen met elektrische motors
Electrocrosspark Wanroij

De elektromotoren maken bijna geen geluid, maar toch is dit crossen op z'n best! Op een unieke locatie vind je, binnen én buiten, banen waar iedereen perfecte tracks kan rijden. Of je nou voor het eerst op een elektromotor springt of een ervaren coureur bent. Het plezier, de actie en adrenaline staan voorop! Voel de vrijheid als je op één van de e-bikes zit. Omdat de bikes op groene energie rijden, is het uitje compleet milieuvriendelijk. Probeer het zelf uit!

Outdoor en indoor crossen

Crossen op zo'n dynamische bike is een hele beleving. Durf jij het aan? Het electrocrosspark in Wanroij heeft outdoor- en indoorbanen met vette heuvels en krombochten, zo kun je het hele jaar door komen crossen! De verschillende banen hebben hun eigen mogelijkheden. In de hal binnen zit de baan vol bochten en bulten, net als bij stadioncross. Buiten is de lange crossbaan - als je wilt, kun je zelfs door het bos crossen. Check hier je conditie, concentratie en coördinatie! Ook is er buiten een kinderbaan met heuvels en stoere bochten en een baan voor volwassenen met zachte ondergrond.

Arrangementen voor groepen

Waag je samen met collega's of vrienden aan deze extreme sport! Trek de stoere en onmisbare outfit aan en je bent er helemaal klaar voor. Er zijn leuke arrangementen voor groepen van 6 tot 35 personen. Test bijvoorbeeld je eigen uithoudingsvermogen en dat van anderen tijdens een spannend kinderfeestje.

Hoe werkt het?

De elektrobikes zijn voor iedereen toegankelijk: schakelen is niet nodig en de remmen zitten op het stuur. Een e-bike bedwingen is helemaal niet moeilijk, als je kunt fietsen kun je dit ook! En er zijn natuurlijk instructeurs in de buurt die je stap voor stap begeleiden.

Electrocrosspark Wanroij in Wanroij leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: ee-Xparc NL.
Foto: ee-Xparc NL.