Kraak de code en ontsnap in de Escape Mission
Escape Mission Rotterdam

De deuren gaan achter je dicht en de tijd begint te tikken... lukt het om binnen zestig minuten te ontsnappen? Bij Escape Mission Rotterdam vind je meerdere toffe escape rooms! Besteel de koning, laat je opsluiten in de woning van een Londense detective of ga op zoek naar een vermiste familie uit de vorige eeuw. Los deze mysteries op aan de hand van puzzels en pittige raadsels. Beleef Escape Mission met een groep en ga samen op zoek naar aanwijzingen. Durf je de uitdaging aan?

Can you beat the room?

Wie neem je mee voor je Escape Mission? In de nieuwe Castle Room heb je maar een uur de tijd om als een ware Robin Hood de schat en de kroon van de koning te stelen. Zorg dat je niet wordt gesnapt door de ridders! Of ontsnap uit de London Room, waar je jezelf al puzzelend vrij probeert te maken uit de kamer van een detective, om zo een moord te voorkomen. Natuurlijk doet de moordenaar er alles aan om jullie ontsnappingspoging te saboteren. De derde kamer is die je kunt spelen is de Missing Room. Samen lossen jullie de verdwijning op van een steenrijke familie. Waar zijn ze gebleven? Een spannend en verrassend spel waarbij je goed moet samenwerken. Maar let op... De klok tikt.

Arrangementen

Na al die spanning kom je op adem met een drankje in de gezellige ontvangstruimte. Tip: maak er een complete dag uit met collega's, vrienden of familie van en combineer de Escape Mission met een potje minigolf in 3D bij GlowGolf Capelle aan den IJssel of zing samen in de Karaoke Room. Er zijn diverse leuke arrangementen.

Kids Escape Rooms

Voor kinderen van tien tot en met veertien jaar zijn er twee leuke (en leerzame) Kids Escape Rooms. Kies uit twee thema's: De Wereldreiziger of De Tijdreis.

Escape Mission Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 www.escapemission.nl

Foto: Escape Mission Rotterdam.
Foto: Escape Mission Rotterdam.
Foto: Escape Mission Rotterdam.
Foto: Escape Mission Rotterdam.
Foto: Escape Mission Rotterdam.
Foto: Escape Mission Rotterdam.
Foto: Escape Mission Rotterdam.
Foto: Escape Mission Rotterdam.