Neem een picknickmand mee en puzzel je fietsroute bij elkaar

Behind The Beach

De paden op, de lanen in... spring op een fiets van Behind The Beach! Fiets door de duinen van Zandvoort en geniet tijdens een pauze van een lekkere barbecue. Ontrafel een puzzel, volg fietsend een cryptische route en beantwoord alle vragen onderweg. Of toer langs de kust op een echte Vespa!

Tip: kom ook langs bij Behind The Beach in Bloemendaal.

Plan je eigen dag

Ontdek de prachtige natuur rondom Zandvoort op de fiets! Kies de prachtige route om de Amsterdamse waterleidingduinen of fiets door Nationaal Park Zuid-Kennemerland over fraaie verharde fietspaden. Niet schrikken als er opeens een kudde wilde paarden oversteekt. Heerlijk om bij mooi weer even lekker een duik in de zee te nemen en te zonnen in een duinpannetje. Onderweg zijn er genoeg plekken om te lunchen, bijvoorbeeld bij een van de strandpaviljoens van Bloemendaal. Of huur een picknickfiets en neem zelf je eten mee. Ook leuk: fiets naar het mooie historische centrum van Haarlem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies een fiets!

Bij Behind The Beach kun je kiezen uit verschillende soorten fietsen, allemaal met hun eigen charmes!

Ga voor all-in

Al fietsend genieten van dit mooie stukje Nederland kan op allerlei manieren. Bekijk alle arrangementen van Behind The Beach. Fiets door Nationaal Park Zuid-Kennemerland en smul van een high tea. Maak een Tour Culinair en trap jezelf van voorgerecht naar hoofdgerecht en tot slot naar je dessert. Liever een stoere uitdaging? Overwin het ATB parcours en het strand op een mountainbike onder leiding van een gids tijdens een Guided MTB Tour. Bij Behind The Beach raak je niet uitgefietst!

Groepen kunnen hun fietsen ook op locatie laten bezorgen.

Behind The Beach in Zandvoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Huur een stoere driewieler. Foto: Behind The Beach.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Boek een arrangement. Foto: Behind The Beach.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Heerlijk fietsen door Zandvoort. Foto: Behind The Beach.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Elektrisch rijden. Foto: Behind The Beach.