Trabant in de Peel


-advertentiepositie-Verken de zonnige Peel met een nostalgische Trabant

Toeren met een Trabant is niet zomaar een uitje, het is een complete duik in de geschiedenis van de Peel. Voor onderweg krijg je het dagboek van de turfsteker Wippe Pier mee. Aan de hand van zijn aantekeningen ontdek je de mooiste plekjes van de Peel. De Trabant is een unieke auto om mee te toeren: de nostalgie druipt er van af. Kruip gezellig met elkaar achterin en beleef een topdag met de hele familie, je vrienden of romantisch met z'n tweeën.

Vintage dagje uit

Een dagje eropuit met de Trabant geeft het gevoel dat je er even helemaal tussenuit bent. Volgens de aanwijzingen van Wippe Pier tuf je door het mooie landschap, op de grens tussen Brabant en Limburg. Dompel jezelf onder in de tijd van opa en oma, ontdek de prachtige Peel en speel leuke spelletjes van vroeger. Op en top vintage. Ondertussen leer je spelenderwijs ook nog iets over het leven en werk van de turfstekers die hier vroeger woonden. En je komt er achter hoe de legende van Gebbel gaat...

Leuke arrangementen

De Peelherberg was vroeger de favoriete plek van de peelwerkers, daar sloten ze hun werkweek af. De herberg is er nog steeds, de koffie en thee staan al klaar en je krijgt er een typische Peel-lekkernij bij. Wil je daarna nog niet weg uit dit bourgondische landschap? Voor een compleet dagje uit kies je voor één van de leuke arrangementen: de tour met de Trabant kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een High Tea of High Beer, met een Tuk tuk-tocht of een rit op de Swingtrike.

Trabant in de Peel in Meijel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.trabantindepeel.nl

Foto: Trabant in de Peel.
Foto: Trabant in de Peel.
Foto: Trabant in de Peel.
Foto: Trabant in de Peel.
Foto: Trabant in de Peel.
Foto: Trabant in de Peel.
Foto: Trabant in de Peel.
Foto: Trabant in de Peel.