Funzone Enschede


-advertentiepositie-Funzone Enschede: een dag lang speelplezier

Waar je ook kijkt, bij Funzone Enschede zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Speel één van de leuke interactieve games.

Bij Funzone Enschede is het anders dan anders. Hier ben je aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Enschede, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met jou en je vriendjes te spelen en samen op avontuur te gaan. Want hier beleef je de leukste avonturen! Dat komt omdat er héél veel te doen is, wat je ook leuk vindt.

  • Een sportplein waar je kunt voetballen of basketballen
  • Een klauterplein waar je een enorm bouwwerk kunt beklimmen
  • Extra hoge trampolines
  • Ballenkannonnen op het ballenplein
  • Speelcaravans waar je in mag spelen
En dan heb je nog niet eens het raceparcours gezien of het bouwplein. Begint het al te kriebelen? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen! Ouders en grootouders mogen natuurlijk mee, zij kunnen gratis naar binnen en op het grote horecaterras is genoeg plek. Hier staan picknicktafels en (lounge)banken en er is lekkere koffie en gratis wifi. Lekker relaxen, terwijl de kinderen ongestoord spelen.

Funzone Enschede in Enschede leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.funzone.nl

Funzone Enschede
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.