Kunst kijken en lekker veel zelf doen in het Doe Museum - GESLOTEN

Kunst kijken en lekker veel zelf doen in het Doe Museum - GESLOTEN

GESLOTEN
Dit uitstapje is voorlopig gesloten. Doe Museum Veendam is op dit moment op zoek naar een ander onderkomen.

Het Doe Museum in Veendam is een ideaal dagje uit voor kinderen die niet kunnen stil zitten en volwassenen die weer even onbezorgd willen spelen! Is een gewoon museum te stil of te saai? Bij dit interactieve museum bekijk je kunst en ga je zelf lekker creatief aan de slag!

Bekijk prachtige schilderijen, foto's en andere kunstwerken en ga daarna zelf aan de slag in het schilderatelier! Er zijn indrukwekkende tentoonstellingen te zien, allemaal met een eigen verhaal.

Je hier vervelen bestaat niet!

Bij het Doe Museum is vervelen geen optie! Verkleed je, maak foto's, spuit graffiti en maak een rit op een PonyCycle! Je kunt zelf de mooiste dingen bouwen met LEGO, aan de slag met papier-maché of een meesterwerk boetseren van klei. De activiteiten zijn zo georganiseerd dat je ze zelfstandig kunt uitvoeren. Leuk voor familiedagen, waarbij niet alleen jong maar vooral ook oud allemaal creatief aan de slag gaat!

Kunst kijken en lekker veel zelf doen in het Doe Museum - GESLOTEN in Veendam leent zich ook goed voor een familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kunst kijken en lekker veel zelf doen in het Doe Museum - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.