Non-stop plezier bij overdekt speelparadijs Adventuredome

Speelparadijs Adventuredome

Bij Adventuredome hoef je je niet druk te maken om het weer. Er is namelijk zowel binnen als buiten genoeg te doen! Allerlei activiteiten voor de allerkleinsten en de grotere kinderen. Ouders kunnen gezellig meedoen of de kids in de gaten houden vanaf het terras. Plezier voor alle leeftijden!

Binnen springen

Binnen vermaken de allerkleinsten zich in de Soft Play Area: een afgeschermde speelhoek van zachte materialen speciaal voor kinderen tot vier jaar. De grotere kinderen van acht tot en met vijftien jaar kunnen zich uitleven in de Skywalker, een klimparadijs van bijna zeven meter hoog! Op zoek naar een leuk groepsuitje? Ga gezellig lasergamen! Er is in de binnenspeeltuin ontzettend veel leuks te ondernemen.

Buiten kruipen

Mooi weer? Dan ga je snel naar buiten! Ook de buitenspeeltuin is geschikt voor jong en oud. Test je conditie op de stormbaan, kruip door het meterslange tunnelfort in het Konijnenhol en zoek de ideale verstopplek. Houd als ouders een oogje in het zeil op het terras met gratis wifi. Keuze genoeg!

In de vakantieperiodes zijn er aanvullende activiteiten georganiseerd door het animatieteam.

Speelparadijs Adventuredome in Hellevoetsluis leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Kapitein op het piratenschip.

Buiten in het zand spelen.

Kapitein op het piratenschip.

Kapitein op het piratenschip.

Kapitein op het piratenschip.

Glow in the dark midgetgolf.

Kapitein op het piratenschip.

Binnen klimmen in de Skywalker.