Speel een potje Short Golf bij het gastvrije Rijk van Margraten!
Golfbaan Rijk van Margraten

Ontdek de golfsport op een laagdrempelige manier! Iedereen kan namelijk gezellig (leren) golfen bij Golfbaan Het Rijk van Margraten. Oefen je swing op de overdekte driving range en zet vervolgens je eerste stappen op deze prachtige 18-holes golfbaan. Of kies op de Short Golf baan voor het korte spel! Een potje golf op deze 9-holes baan is voor iedereen vanaf zes jaar een leuke uitdaging.

Limburgse gastvrijheid

Gelegen tussen Zuid-Limburgse heuvels, landerijen en bossen, zorgt Golfbaan Het Rijk van Margraten voor een gastvrije, typisch Limburgse ontvangst. Geniet in het zonnetje van de schitterend aangelegde baan en de mooie vergezichten en schuif op het terras van het fraaie clubhuis aan voor een drankje en - natuurlijk - een lekker stuk vlaai.

Sportief groepsuitje

Welk niveau je ook hebt, golfen is spannend en uitdagend. De golfbaan is daarom een populaire bestemming voor een groepsuitje. Volg samen een toffe golfclinic of masterclass en neem het daarna tegen elkaar op. Of ga voor een all-in golfdag met een hapje en drankje, lunch en diner. Probeer het een keer en kom naar Het Rijk van Margraten voor een bedrijfsuitje, familiedag of een zomers dagje uit met vrienden.

Leuke arrangementen

Maak er een compleet dagje uit van en kies voor één van de golfarrangementen:
  • Golfarrangement met koffie/thee, lokale lekkernij, twee consumpties en bittergarnituur;
  • Golfarrangement met koffie/thee, lokale lekkernij, twee consumpties, bittergarnituur en diner;
  • Combinatie met een vergadersessie;
  • Meerdaags arrangement met overnachting in een heerlijk hotel;
Het Rijk van Margraten denkt graag mee over een offerte op maat.

Golfbaan Rijk van Margraten in Cadier en Keer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 www.golfenophetrijk.nl

High five!
Het Rijk van Margraten.
High five!
High five!
High five!
Ook leuk voor een kinderfeestje.
High five!
Met wie kom jij golfen?