Dagje uit in de Achterhoek met een vintage DAF

DAFtours

Snuif de geur op van vroeger! De auto's van DAFtours brengen je in een mum van tijd terug naar de jaren zestig. Een dagje uit in deze prachtige regio begint met een passend vervoersmiddel! Huur een nostalgische 'truttenschudder' van DAFtours en je dag kan niet meer stuk. Of je nou met collega's komt, met vrienden of familie: er zijn diverse arrangementen die voor veel plezier zorgen! Stap met z'n allen in een gezellige DAF en trek eropuit. De Achterhoek ligt met al haar natuurschoon te wachten om verkend te worden.

Op pad door de Achterhoek

Ga op pad met de oldtimers van DAFtours en beleef een onvergetelijke dag. Tour lekker zelf rond waarheen je wilt of kies voor één van de uitgezette routes:
  • De Achterhoek op zijn moois: een veel geboekte, landelijke route langs landweggetjes, fruitstalletjes en werkende molens
  • Kastelen in de Achterhoek: een adellijke en groene route!
  • Wijnroute: leer het smakelijke streekproduct uit de Achterhoek kennen.
  • Speciaal voor bedrijven: Teambuilding in de Achterhoek. In en rondom de auto wordt een team gesmeed.

Trip in een oldtimer

Start de motor met een glimlach voor een dagje uit met een DAF. Ontdek de mooie natuur of volg de uitgestippelde route langs hoogtepunten uit de kinderserie De Zevensprong.

DAFtours in Vorden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Touren door de Achterhoek. Foto: DAFtours.

Met z'n allen in een DAF! Foto: DAFtours.

Touren door de Achterhoek. Foto: DAFtours.

Touren door de Achterhoek. Foto: DAFtours.

Touren door de Achterhoek. Foto: DAFtours.

Terug naar de jaren zestig. Foto: DAFtours.

Touren door de Achterhoek. Foto: DAFtours.

Dagje uit in de Achterhoek. Foto: DAFtours.